FARMA PREGLED DANA Vajs: Saru čeka pakao sa Akijem!

Procenio

FARMA PREGLED DANA Vajs: Saru čeka pakao sa Akijem!

Stars -
Reper je prokomentarisao Sarino nekontrolisano ponašanje, a onda rekao da po njegovom mišljenju Saru sa Akijem čeka pakao kada izađe sa Farme

Vajs, Tuta i Marijana pričali su u radionici o Sarinoj i Akijevoj vezi. Naime, reper je zaključio da Sari neće biti dobro sa pevačem kad izađe, jer, kako kaže, Marković voli da "šara".

Vajs je najpre posavetovao Marijanu da ne treba da psuje i da treba da bude dama.

"Ja gotovo da i ne psujem, retko kad kažem nešto ružno", branila sa Marijana Leontijević.

On je prokomentarisao i Sarino nekontrolisano ponašanje, a onda rekao da misli da Saru čeka pakao sa Akijem kada izađe sa Farme.

"Mislim da je njeno ubeđenje da je Aki voli i da je čeka pogrešno", rekao je Vajs, dok se Marija nadovezala rečima da Aki "muva sve živo“.

21.10 - Ekrem je ozbiljno shvatio zadatak koji su dobili da napišu himnu

Ekrem je takođe napisao svoju himnu "Ja ne želim da se zezam ovde, to mora da bude ozbiljno, jer nas gleda dosta ljudi", rekao je Jevrić.

21.04 - Ekrem je rekao da je aerodrom napravio Nikola Tesla.

"Jao Ekreme, vi ste stvarno kralj", smejala se Jelena Golubović. Lepi Mića je pitao u čemu je problem.

"Pa rekao je da je Tesla napravio aerodrom, Tesla, ne struju nego aerodrom", rekla je Jelena. Mića ju je pitao kakave veze ima.

"Šta tebe briga", rekao je Mića.

21.00 - Marko je ljut na Ivana zato što ga je prekinuo dok je pričao

"Ti si mi kao neki drug, a samo me prekidaš, ništa nisam mogao od tebe da kažem", rekao je Marko. Ivan tvrdi da nije tako.

"Vi ste mene prekinuli deset puta, ja sam prvi počeo da pričam, a onda si me prekinuo, pa sam zato i ja tebe posle", rekao je Ivan. On je rekao da neće učestvovati u pisanju himne, ali da će učestvovati u snimanju spota, jer to Zadruga očekuje.

20.59 - Vajs i Jelena su se posvađali oko pisanja himne.

Jelena tvrdi da treba svi zajedno da pišu, jer to piše u pismu. "Piše tako u pismu, piše"; vikala je rediteljka.

20.42 - Farmeri su izabrali Marka i Kaću za najlepše farmere na imanju i oni do petka ne moraju ništa da rade.

Zadruga je dala zadatak farmerima da do četvrtka napišu himnu farme, a ukoliko dobro obave zadatak, Zadruga će im obezbediti sve za snimanje himne.

Ivan se pobunio i rekao da neće učestvovati u zadatku. "U pismu piše da svi rade na himni, a ne samo oni koji se bave muzikom. Lepo piše da svi treba da učestvuju", rekao je Marinković.

Sara kaže da njega niko neće isključiti ukoliko je kreativan. "Ja nisam kreativna, ali ako ti jesi onda piši tekst. Mi ćemo svi otpetvati i to je to".Ivan i dalje tvrdi da neće učestvovati u zadatku, a Sara kaže da će zbog njega pasti zadatak.

"Ovo što radiš je stvarno smejurija", rekla je Suzana.

Jelena Golubović kaže da ne razume zašto se svađaju. "Ne znam zašto toliko polemike kad lepo piše da svi možemo da učestvujemo. Možemo sad da sednemo i pišemo umesto što se svađamo", rekla je Jelena G.

20.33 - Farmeri su se svađali oko podele poslova.

Suzana je rekla šta treba da se radi, ali Ivan se pobunio i pitao šta rade Simonida i Džidža.

"Ja još nikome nisam rekla šta da radi, samo sam rekla šta treba da se radi. Svi ćete dobiti posao", rekla je Suzana.

"Biće teško, ali nadam se da će se dobro završiti", rekla je Sara.

20.28 - Jelena kaže da je dobar psiholog.

"Evo vidiš kakav sam ja psiholog, ja sam se juče radovala kad je Divna izlazila i vikala Zlica od opaka, a ona vidi šta je napisala. Da povećam dozu. Eto, vidiš kakav sam psiholog, kao da sam znala da će napisati nešto loše o meni", rekla je rediteljka.

20.14 - Divna je postavila Suzanu Perović za gazdaricu.

Suzana je za svog portparola imenovala Saru, a za kuhinju je zadužila Edina.

Sara i Suzana su farmerkama dale slobodan dan.

"Žene danas ništa ne moraju da rade, Suzana i ja ćemo srediti celu kuću, vi se kupajte, banjajte, našminkajte, prošetajte, imate slobodan dan", rekla je Sara.

20.03 - Romana prepričava incident od juče između Ivana i Zorice.

"Mi smo spavali, a Ivan i Sara su razgovarali i samo odjednom usataje Zorica i kreće haus. To je trajalo, nije bilo sat vremena, nego je baš trejalo", rekla je Romana Simonidi i Džidži.

Zorica je takođe prepričavala Marku situaciju sa Ivanom.

"Ima sreće što ga nisam udarila sinoć, jer je čovek alkoholičar. Ja sam mu rekla, majmune da li može neko ovde da spava od tebe. Nemoj namerno da me budiš", rekla je Zorica Marku.

Edin, Sara i Suzana Komentarišu takođe svađu između Ivana i Zorice.

"Ja skidam kapu svima koji mogu da stoje i da slušaju najgore uvrede, a da ne kažu ni reč, u najgledanijem rijalitiju", rekao je Edin.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track