PREGLED DANA Kaća: Marijana je Borisova bivša, ja sam sadašnja i buduća!

Farma 5

PREGLED DANA Kaća: Marijana je Borisova bivša, ja sam sadašnja i buduća!

Stars -
Ja sam sadašnja i buduća! Marijana je bivša, objasnila je Kaća Žarku kako bi izbegla dalje provokacije od strane novog farmera

U nedelju je na Farmu ušao makedonski voditelj Žarko Berber koji je napravio opštu pometnju među farmerima, pa je Marijani Leontijević rekao da je ona Borisova devojka, što se manekenki nije dopalo.

Ona je odmah skočila i rekla da je ona bivša devojka Borisa Stamenkovića, a pobunila se i Katarina. Marijana je kasnije u inetrvjuu rekla da joj se Žarko ne dopada jer je odmah počeo da provocira, a još joj ne zna ni ime.

Katarina je posle pričala sa voditeljem, potvrdila da je Boris lekar i maneken, a onda i objasnila da je ona njegova devojka, a ne Marijana.

"Ja sam sadašnja i buduća! Marijana je bivša!", rekla mu je Kaća, kako bi prestalo polemisanje. Žarko je "potkačio" i Saru pa ju je pitao za Akija, a ovom prilikom Sara se pravila da ne zna kako je Aki ljut, iako je čula šta joj je poručio tokom žurke.

21.10 - Ivan savetuje Žarka.

"Meni je Mića jako drag, ali nemoj da se pecaš, on tako reaguje", rekao je Ivan i dodao da su na Farmi ekstremni uslovi da bi se u nekog razočarao.

"Mene sto puta iznervira Ceca, ali sutra mi, recimo, bude draga, tako i ti sa Mićom, nemoj da shvataš ozbiljno, previše", rekao je Ivan.

21.05 - Žarko iznosi svoje mišljene o farmerima.

On se izvinio Kaći jer nije znao da je ona Borisova devojka. marijanu je nazvao "drugom Borisovom devojkom", što Marijani nije bilo pravo.

20.45 - Vajs treba da nauči farmere da plešu, jer je držao školu plesa.

"Koga je on učio da pleše, on je kao imao školu... Pa nema pojma", komentarisala je Sara.

Vajs je rekao da pojedini farmeri uopšte nemaju ritma.

Jelena insistira da Vajs nauči Slobu da igra. "Da li si ti normalna, nemoj da mi se smeješ u lice, poliću te kafom. Znaš li ti da Sloba nema pojma da igra, on je potpuni antitalenat", zapretio je Vajs Jeleni i rekao da ako mu još nešto kaže da će pasti zadatak.

"Vajs misli da je najbolji u svom poslu, čak ni svoje kolege ne podržava u tome", rekla je Kaća.

Tuta je rekao da od toga nema ništa čim su se uhvatili vjas i Jelena Golubović

"Vajs ustvari pravi predstavu od pravljenja predstave", rekla je Simonida.

"Vajs je rekao da ja ne znam da igram, ali mene to ne pogađa, jer znam da znam da igram", rekla je Kaća.

20.36 - Edin i Tuta su se posvađali. Naime, Jelena i Škorić su stajali kod toaleta dok je Jelena pušila, Tuta im je prišao i pitao da li će skoro, na šta je pevačica odgovorila da neće.

"Ja se uvek sklanjam kad vidi da neko hoće da puši, čak bacim i pola cigare, tako da nemoj da mi prodaješ te fore, da je nešto radim iz inata", rekao je Tuta.

"Nemoj sa mnom tim tonom da razgovaraš da te ne savijem ovde", rekao je Edin.

"Ja sam tebe i tvoju devojku pustio, nisi glup dečko, ona neka pazi šta priča", rekao je Tuta.

Edin je rekao da je ceo život šamarao loptu, pa tako misli da kad bi udario Tutu da bi daleko odleteo. "Meni se ovde skroz izlizao filter, mislim da ću popustiti i isprebijati ga".

20.27 - Jelena Golubović režira mjuzikl.

"Ona ništa nije smislila novo, to što je rekla već postoji", rekao je Mića.

"Ja je uopšte nisam slušao šta je pričala, samo sam govorio da je odlično, ali ne znam o čemu je pričala. Ovo je pokazalo kakva je ona rediteljka", rekao je Edin.

"Ona priča da glumi, da režiser, da je sve, ne znam zaista... nemam takvu informaciju", rekla je Zorica.

20.15 - Jelena Golubović je dobila zadatak da preuzme svinje od Suzane, međutim voditeljka ne želi da joj da da brine o svinjama.

"Ona je dobila tajni zadatak, ceo dan se otima da radi oko svinja, ali sad će joj to propasti. Nikada joj ne bi dala da brine o svinjama", rekla je Suzana.

20.10 - Ivan je ovonedeljni gazda.

On kaže da je Džidža pravi prijatelj. "Volim te i hvala ti puno", rekao je. Ivan je prokomentarisao i da voli da bude gazda.

"Mislim da se najmanje obradovala Zorica što sam gaza, jer se ona plaši da će biti sluga", rekao je Ivan. Zorica je kasnije u intervjuu i sam priznala da misli da će biti sluga.

20.07 - Suzana kaže da je prezadovoljna svojim gazdovanjem i sebi dala ocenu 10.

"Uspela je dosta toga da odradi i mislim da je bila uspešna gazdarica", kaže Kaća, a Zorica tvrdi da je malo i Sara gazdovala, a ne samo Suzana.

Ivan Marinković tvrdi da Suzana nije imala isti odnos prema svima.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track