PREGLED DANA, DIVA ZA EKREMA: Jevrić zove Karleušu na Farmu!

Voleo bi da je vidi

PREGLED DANA, DIVA ZA EKREMA: Jevrić zove Karleušu na Farmu!

Stars -
E što bi voleo da dođe... samo nju hoću da vidim. Za rođendan su mi poslali Šerifa Konjevića. Ovde samo zvezde dolaze. A baš bih voleo da Jelena dođe, razmišljao je naglas Ekrem

Ekrem Jevrić i Suzana Perović su se izgleda zasitili svojih cimera, te priželjkuju da na imanje dođe neko nov, i to ni manje ni više no Jelena Karleuša!

"Jao, boze molim te pošalji nam Jelenu Karleušu. Neka dođe da začepi usta svima ovima koji pričaju svašta", izrazila je želju Suzana Perović.

Ekrem Jevrić pridružio se njenim željama, a poznato je da jutjub zvezda priželjkuje popularnu Džej Kej već dugo, međutim, nije siguran da će mu se želja i ispuniti, jer kako kaže, ne bi zvezda došla zbog Jelene Golubović koja je mrzi.

"Ma kakva Golubovićka. Ma Jelena nju ni ne poznaje, ona je dama, ona je zvezda. Ne bi se ona u životu petljala sa njom", samouvereno mu je odgovarala Suzana."E što bi voleo da dođe... samo nju hoću da vidim. Za rođendan su mi poslali Šerifa Konjevića. Ovde samo zvezde dolaze. A baš bih voleo da Jelena dođe", razmišljao je naglas Ekrem.

"Ona je jedno kulturno stvorenje, i treba svima ovde da stane na kraj", nastavila je Suzana i dodala da je sigurna da će ih Karluša uskoro posetiti.

21.16 - Ivan je rekao Žarku da ima tajni zadatak.

"Ako imaš zadatak da điriš ovde dezinformacije, ja to poštujem, ali ja ne bih to nikada prihvatio", rekao je Ivan i dodao da je ubacio Sari i njemu rovca.

"Rekao si da nisi pratio Farmu, a Sari si odmah rekao da je bila sa Akijem..,", rekao je Ivan.

žarko je rekao da nije gledao već da je pročitao na internetu.

21.21 - Zorica je pitala Marijanu ko je najnegativniji lik na Farmi

"Najviše se svađa Mića i najviše proizvodi neke tenzije", rekla je Marijana.

Jelena Golubović je pitala Edina da li je iskopleksiran kad su u pitanju žene. "Otkad je došao Tuta, ne odvajaš se od Jelene, kao da je došao ne znam ni ja ko", rekla je rediteljka. Škorić ju je pitao da li je ona bolesna. Ona je opet postavila pitanje, a Edin je odgovorio "Da, iskompleksiran sam, mislim da voli Tutu, da će se udati za njega i roditi mu decu", rekao je i dodao da je loš u krevetu.

21.10 - Marko i Romana su sluge

"Iznenađen sam malo, ne znam šta je mislio, to je njegova stvar, ne zameram mu, ali mislim da će biti opasno kad se budu delili štapići u subotu, biće dosta podeljeno", rekao je Vukotić

Romana je takođe iznenađena i ne veruje da ju je stavio samo zato što nije bila sluga, jer ima još ljudi koji nisu bili sluge.

20.54 - Miki je napao Simonidu da laže da je napravila sama himnu.

"Lažovu jedan, ološu, priznaj da nisi sama napisala. Ti kradeš, ti si lopov", rekao je Mića i dodao da je on dao sve ideje šta treba da napiše.

Simonida tvrdi da je Mića došao kad je već napisala tekst.

"Nemoj da lažeš, ja sam ti već sve rekao. Ti si pevačica u pokušaju, kafe kuvarica", rekao je i dodao da su za taj tekst zaslužni Sloba, Tuta i on.

"Ja sam zaslužan za tu himnu, lažovu jedan, vidovta Zorko, kafe kuvarice", vikao je Mića.

20.46 - Ivan kaže Žarku da je čuo da je ljudima na Farmi "bacio rovca".

"Ja procenjujem jako dobro ljude", rekao je Ivan koji je, čini se, pročitao Žarka i shvatio da ima takni zadatak.

Lepi Mića je kasnije komentarisao sa Ivanom da je Žarko ušao da bi pravio pometnju.

20.42 - Ivan kaže da je on odmah snimio ko su favoriti

"To se odmah vidi, Vukota koji ne psuje, smiruje situaciju, Jelena koja pravi skandale i Mića koji psuje, pravi galamu", rekao je Ivan.

Tuta tvrdi da se situacija menja iz minuta u minut. "Ja mislim da Edin može da pobedi, zato što je opasan igrač, od jutra do sutra zna šta radi. On je supermen, cepa drva, snalazi se u kuhinji, brani žene", rekao je Tuta.

"Mislim da Edin ima taktiku, njegova taktika je pored Jelene i to što se brzo prilagođava situaciji", rekao je Ivan i dodao da Škorić pokušava da pokaže da ne ume da se svađa, a ustvari ume.

20.40 - Mića kaže da farma ne bi bila takva bez Simonide.

"Mnogo bi mi bilo žao da te nisam upoznao, bio bih uskraćen", rekao je Lepi Mića.

20.36 - Farmeri su se izjasnili ko bi trebalo da pobedi, po njihovom mišljenju. Većina smatra da bi to trebalo da bude Sloba.

Zorica je rekla da ju je najprijatnije iznenadila Simonida i da smatra da ona treba da pobedi. I sama Simonida se iznenadila ovom izjavom.

Ivan smatra da treba da pobedi Mića. "Sviđa mi se što ima svoj stav i mislim da je on broj jedan napolju", rekao je i dodao da je Mića autentičan lik. On takođe kaže da je njegov favorit i Marko Vukotić kog je okarakterisao kao dobrog čoveka.

20.31 - Edin kaže da je Jelena Jovanović na početku izjavila da joj se sviđaju stariji muškarci.

"Rekla je da joj se sviđaju, možda joj se i Proka sviđa", rekao je Tuta.

Edin je u intervjuu rekao da mu je drago što je novi farmer ušao i da nema problem sa tim što Jelena provodi vreme sa Žarkom. "A ako bude nešto više, nadam se da će me pozvati na svadbu".

Tuta kaže da ne zna šta se dešava između Jelene i žarka, ali zna da Jelena laže otkad je ušla.

Zorica smatra da je novi farmer uneo svežinu.

20.30 - Sloba kaže da je Mića poludeo zato što je ušao Žarko

"Mića se plaši konkurencije, smatra da ima dobru taktiku i zato mu svako novi smeta i ima pik.Mića je takav", rekao je Tuta i dodao da se odmah videlo da mu je zasmetalo.

20.28 - Simonida kaže da joj se Vajs unosi u lice.

"Ona kaže da joj je svašta rekao, neke bezobrazne reči i da joj se unosio u lice", prokomentarisao je Tuta u intervjuu.

"On nema pravo to da radi, ja ću reći na sastanku. To je podmuklo i agresivno", rekla je Simonida Tuti.

20.15 - Žarko je rekao Jeleni Golubović da je ona mnogo propustila

"Šta sam propustila, ovde sam dva meseca, a predstave se prave po tri meseca", branila se Jelena. Žarko je ubeđuje da ona nije uopšte popularna, a ona kaže da je iskakala iz televizora.

"Pa odakle ti skandali, ja dok nisam otišla u Ukrajinu, bukvalno sam iskakala iz TV-a", rekla je. Žarko je pitao Šekija da li je on nekad čuo za Jelenu, a Rediteljka je rekla da on uopšte ne ide u pozorište, jer nema vremena i pitala ga kad je poslednji put bio.

"Bio sam sa školom posledni put", priznao je Šeki.

20.12 - Jelena Golubović traži od Simonide da joj pokaže kako da brine o svinjama.

"Hoćeš da prošetamo da mi pokažeš, samo hoću da znam kako se radi", rekla je rediteljka, a Simonida je rekla da ne sme da ide kod svinja, jer će je ubiti gazda.

"Tamo imaš sve, seno, iza bacaš đubre", rekla je Simonida.

"Ali drugačije je kad vidim, samo mi pokaži", bila je uporna Jelena kako bi izvršila tani zadatak.

20.10 - Šeki je pitao Zoricu da li je bila sluga, a ona se odmah brecnula

"Šta tebe briga da li sam bila sluga. Šta pošto si ti bio moram i ja", rekla je Zorica. Šeki ju je pitao zašto se ona odmah ljuti. "Nisam mislio ništa loše", rekao je Šeki.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track