Lepi Mića: Turci, izvinjavam se ako sam vas uvredio!
Foto: Nebojša Mandić

Farmeru malo falilo da zaplače nakon izbacivanja s farme

Lepi Mića: Turci, izvinjavam se ako sam vas uvredio!

Stars -
Pržulj tvrdi da, kada je Golubovićki rekao „Je*eš se s Turcima“, nije mislio na muslimane, već na njenog dečka iz Turske

Smatra da su ga pogrešno shvatili.Miroslav Pržulj, koji je prekjuče diskvalifikovan iz rijalitija „Farma“ zbog govora mržnje i uvrede muslimana na nacionalnoj osnovi, tvrdi da su njegove reči pogrešno shvaćene. Pevač je juče sazvao konferenciju za štampu, na kojoj je naglasio da u raspravi sa Jelenom Golubović nije mislio na Čupu Kalača, već na rediteljkinog bivšeg dečka Dževada, koje poreklom iz Turske.

Ja sam čestit

- Ako sam uvredio Turke, izvinjavam im se ovom prilikom. Jelena je meni psovala dete, majku, familiju, da se jebem za tarife... I ja sam njoj pričao svašta. U tom našem verbalnom sukobu ona mi je rekla: „Ti si ratni zločinac i profiter“, a ja sam joj odgovorio: „Sram te bilo“, misleći na to što mi je ona izgovorila, a onda sam nastavio: „Da, a ti se je*eš sa Turcima“. Da, ona se je*e sa Turčinom koji je iz Turske. Znači Turčin je, da je Španac, ja bih rekao Španac. Nijednog trenutka nisam imao lošu nameru da vređam na nacionalnoj osnovi. Za Čupu nisam ništa rekao i s njim sam se družio. Čestit sam čovek - rekao je pevač.

Bez honorara

Miraoslav Pržulj je dodao da je njegov venčani kum musliman i da ga nije briga što neće dobiti honorar za 80 dana provedenih na imanju u Lisoviću.

Njima se sudi za vređanje Jevreja

Maja NikolićNISU PRAVILA ZA SVE ISTA

- Neka pogledaju prošlu sezonu i nenormalnog Ekrema šta je sve lupetao za Srbe, pa će videti da pravila nisu ista za sve!

Miloš BojanićMENE JEDRŽAVA OSUDILA- Ova država je u velikom problemu. Mene je država osudila, nije me osudila produkcija. Ogorčen sam.

PretresTUŽILAŠTVO POKREĆE ISTRAGU

Više javno tužilaštvo u Beogradu formiralo je predmet i zatražilo snimak od televizije Pink jer postoji osnovna sumnja da je Miroslav Pržulj izvršio krivično delo izazivanja rasne, nacionalne i verske mržnje, potvrđeno je Kuriru u Višem javnom tužilaštvu.

http://www.youtube.com/watch?v=v2vumADyLeI

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track