POSLE 80 DANA: Boris i Žarko napustili imanje i otišli u restoran!
Foto: Printscreen

Farma 5

POSLE 80 DANA: Boris i Žarko napustili imanje i otišli u restoran!

Stars -
Žarko i Boris uspeli su da sakriju vrata od toaleta i za to su dobro nagrađeni. Iako je maneken tražio kao nagradu brdo čokolade, Zadruga je bila još velikodušnija, pa ih je tako odvela u poznati restoran brze hrane

Boris Stamenković i Žarko Berber, nakon uspešno obavljenog zadatka, dobili su nagradu i to da posle nešto više od 80 dana napuste imanje i izađu u civilizaciju.

Naime, Žarko i Boris uspeli su da sakriju vrata od toaleta i za to su dobro nagrađeni. Iako je maneken tražio kao nagradu brdo čokolade, Zadruga je bila još velikodušnija, pa ih je tako poslala u Mek Donalds.

Maneken i voditelj bili su i više nego oduševljeni osvojenom nagradom.

"Zaslužili smo ovo, kopali smo onoliko", rekao je Žare. Boris se složio i rekao da je zadovoljan što je uopšte napustio imanje.

"Ovo je najbolja nagrada, razgovarali smo sa ljudima. Malo me boli stomak, ali mora sve da se pojede, kao što smo i zadatak izvršili do kraja", rekao je Boris i dodao da mu je žao što ne može malo hrane Kaći da ostavi.

Kada se kombi zaustavio u blizini restorana na Novom Beogradu, Boris je otvorio vrata i počeo da doziva svoju drugaricu.

"Znaš da mi ovde živi najbolja drugarica", rekao je Boris Žarku, a zatim su zajedno dozivali izvesnu Natašu, međutim, devojka se nije odazvala, a oni su nastavili dalje.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track