FARMA NOMINACIJE: Ivan i Japa idu u izolaciju, Jelena i Edin direktno nominovani!

Farmeri i publika odlučuju

FARMA NOMINACIJE: Ivan i Japa idu u izolaciju, Jelena i Edin direktno nominovani!

Stars -
Farmeri su izabrali Ivana Marinkovića za prvog duelistu, a publika je odabrala Japu, dok su Jelena i Edin direktno nominovani zbog kršenja pravila

Farmeri su najmanje štapića dali Ivanu Marinkoviću, a publika je najmanje glasala za Japu. Međutim, Jelena i Edin su kažnjeni direktnom nominacijom i nedeljnim honorarom.

Ivan je rekao da je očekivao ovakve rezultate. "Manje više sam očekivao ovo. Veoma me prijatno iznenadila Katarina i Jelena Golubović koje su bile veoma iskrene. Znao sam da će biti veoma neizvesno. Otprilike sam znao ko će mi dati štapić", rekao je Ivan koji ide u izolaciju.

Suzana Perović se zahvalila farmerima. "Vrlo mi je bitno ko je šta rekao. Hvala svima, idemo dalje. Žao mi je što Ivan ide, ali eto, sve je ovo igra. Romana je bila super kao gazdarica", bila je kratka Suzana.

Farmeri su dobili pismo sa upozorenjem da je šaputanje strogo zabranjeno i boravak u kupatilu u društvu. Zorica, Marko i Kaća kažnjeni su nedeljnim honorarom.

Edin i Jelena su kršili osnovna pravila Farme. Oni su okačili čaršav u garderobi, šaputali i sakrivali se. "Njih dvoje su mislili da su prevarili Zadrugu pa su svoje sakrivanje ponavljali i mislili da tu mogu bezbedno da rade šta žele", pisalo je u pismu Zadruge.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track