SKINULA JE: Kristina Agilera obukla Cecinu haljinu!
Foto: Tanjug

Svetska zvezda ima isti modni ukus kao Ražnatovićeva

SKINULA JE: Kristina Agilera obukla Cecinu haljinu!

Stars -
Folk diva belu toaletu dizajnerke Marije Lusije Hohan nosila u junu, dok ju je njena planetarno poznata koleginica obukla u nedelju na dodeli muzičkih nagrada

I svetske zvezde su joj iza leđa.Svetlanu Cecu Ražnatović kopiraju i planetarno popularne ličnosti. Da ne pričamo u prazno, dokaz je Kristina Agilera. Pevačica se u nedelju uveče prošetala crvenim tepihom na dodeli muzičkih nagrada AMA (Amerikan mjuzik avords) u beloj haljini. Jednom nošenaVeć na prvi pogled, publici u Srbiji bilo je jasno da su tu toaletu već bili u prilici da vide. I to na Ceci. Folk diva je haljinu koju potpisuje dizajnerka Marija Lusija Hohan nosila u junu ove godine u emisiji „Ami Dži šou“. Ceca je u njoj premijerno otpevala pesmu „Ime i prezime“, posle čega ju je odložila u svoj garderober jer je poznato da ona ne ponavlja isti stajling u javnosti. Skinula kilogrameRažnatovićeva belu dugačku haljinu s dubokim dekolteom i izrezima na bokovima više nije obukla, ali je ista takva toaleta zapala za oko Kristini Agileri, koja ju je obukla pre tri dana. U ovoj skupocenoj kreaciji zvezda fantastičnog glasa pokazala je da je liniju dovela do perfekcije. Kristina je dugo mučila muku s kilogramima, ali je pomoću rigorozne dijete i napornih vežbi uspela da smrša. Čim se oslobodila viška, ona se uvukla u izazovnu haljinu, koja joj sad odlično stoji. Baš kao i našoj Ceci.Inače, Marija Lusija Hohan je dizajnerka čije su kreacije osvojile svet. Cene njenih haljina kreću se od 800 do 2.500 evra i nose ih mnoge pripadnice džet-seta poput Eve Longorije, Dženifer Lopez, Nikol Šerzinger, Tejlor Svift, Nikol Rič i mnogih drugih.

Prednovogodišnji koncertCECA PRVI PUT PEVA U SUBOTICISvetlana Ražnatović prvi put u karijeri 27. decembra pevaće u Subotici. Karte za Cecin prednovogodišnji koncert, poslednji u ovoj godini, već su puštene u prodaju, a postoje tehničke mogućnosti da se usled velikog interesovanja obezbedi i još jedan dodatni termin.Posle dva vrhunska nastupa u novosadskom Spensu i publika na severu Vojvodine imaće priliku da uživa u spektaklu jedne od najvećih folk zvezda.(M. K. V.)

http://www.youtube.com/watch?v=EiZevXSycuo

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track