FARMA 87. DAN Jelena i Zorica bojkotovale Šekijev rođendan

Pevačica tugovala

FARMA 87. DAN Jelena i Zorica bojkotovale Šekijev rođendan

Stars -
Slavlju nisu prisustvovali ni Edin Škorić ni Marijana Leontijević, pošto su njih dvoje u intimnoj atmosferi uživali u hotelskoj sobi, dok je Jelena Jovanović pokušala da se opusti, ali joj nije išlo pa se povukla u kuhinju gde je prala suđe

Folker Šeki Turković je na imanju u Lisoviću proslavio svoj 60. rođendan i zadruga mu je za tu proliku obezbedila žurku. Međutim, rođendanu nisu prisustvovali Edin Škorić i Marijana Leontijević, pošto su njih dvoje u intimnoj atmosferi uživali u hotelskoj sobi, dok je Jelena Jovanović pokušala da se opusti, ali joj nije išlo pa se povukla u kuhinju gde je prala suđe.

Jelena je odigrala uz nekoliko pesama i provela neko vreme sa farmerima kako bi ispoštovala slavljenika, a potom se povukla u kuhinju gde se bavila ribanjem prljavih sudova. Verovatno jer je bila previše nervozna što je njen dečko Edin u hotelskoj sobi sa manekenkom, te to nije mogla ni da sakrije.

Šekijev rođendan bojktovala je i Zorica Marković. Ona nije želela da učestvuje u slavljeničkoj atmosferi, pošto sa kolegom, posle silnih uvreda, više nije u dobrim odnosima.

OVDE FARMU PRATITE UŽIVO

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja