GOLUBOVIĆKA OTKRIVA: Edin želi Marijanu, s Jelenom  je farsa!
Foto: Printscreen

Ljubavni trougao

GOLUBOVIĆKA OTKRIVA: Edin želi Marijanu, s Jelenom je farsa!

Stars -
Da mu se ne dopadaš, on bi od tebe pobegao kao što je Sloba uradio! Zašto nije otišao na trosed da spava, nego je legao pored tebe, ubeđivala je Golubovićka manekenku

Jelena Golubović i Simonida Ačević ubeđivale su Marijanu Leontijević da je Edin bacio oko na nju!Jelena, Simonida i Marijana opustile su se u međusobnom ćaskanju u spavaćoj sobi i razgovarale su o ljubavnom trouglu Jelena-Edin-Marijana.

Golubovićeva je ubeđivala Marijanu da je jasno iz aviona da se ona dopada Edinu Škoriću. "Da mu se ne dopadaš, on bi od tebe pobegao kao što je Sloba uradio! Ali ne! I kad ste bili u hotelskoj sobi, zašto nije otišao na trosed da spava, nego je legao pored tebe u bračni ležaj", govorila je rediteljka, dok se Marijana samo smeškala.

Golubovićeve reči podržala je i Simonida, a rediteljka je još dodala da je jasno i to da Edin i Jelena Jovanović glume da se vole, kako bi pokupili poene kod publike!

"Njih dvoje su samo farsa! Da nisu počeli s tim, on bi tebe odavno startovao, ali ovako sad ne može. Mora da se drži te priče, jer bi mu pao rejting", zaključila je Jelena Golubović.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja