Ivan bojkotovao zadatak i napao Borisa: Šta ti organizuješ ovde, nisi oprao jedan tanjir mesec dana!

Neće da radi

Ivan bojkotovao zadatak i napao Borisa: Šta ti organizuješ ovde, nisi oprao jedan tanjir mesec dana!

Stars -
Farmeri su vrlo ozbiljno shvatili Zadrugu i zadatak te odmah krenuli na generalno sređivanje kuće, međutim, Ivan nije želeo da radi, pa je odmah napao Borisa, a zatim se posvađao i sa Sarom

Nakon što je Jelena Jovanović odbila da učestuje u suđenju protiv svog dečka Edina Škorića, Zadruga je kaznila farmere paklenom nedeljom i odmah im naredila da srede kuću od poda do plafona. To se nije dopalo Ivanu Marinkoviću, koji se najpre posvađao sa Borisom, a zatim i sa Sarom.

Naime, farmeri su vrlo ozbiljno shvatili Zadrugu te odmah krenuli na generalno sređivanje kuće, međutim Ivan nije želeo da radi, pa je odmah napao Borisa.

"Šta ti bre hoćeš, nisi oprao jedan tanjir otkako si ovde", rekao je Ivan. Boris je rekao da samo želi da se organizuju. Ivan je bojkotovao naređenje zadruge i rekao da neće da radi.

I sara Trajanović se ubacila u ovu raspravu koja je tada postala još jača. "Uvek ti moraš da zabušavaš! Ti kad ne bi nešto s**o ne bi se zvao Ivan Marinković. Imamo kaznu i moramo da odradimo ovo", vikala je Sara.

"Ma gde piše da moramo da radimo, gde piše", urlao je Ivan, a Sara je bila još glasnija. "Ne moraš, ali ja hoću".

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track