Blogomanija 2013. počela žurkom dobrodošlice!
Foto: Kurir

Kraljevi sadržaja

Blogomanija 2013. počela žurkom dobrodošlice!

Stars -
Gotovo 900 prijavljenih učesnika će na Kopaoniku, a među VIP gostima na zabavi u hotelu Grand viđeni su i Niggor, The Books Of Knjige, Marko Kon, ekipa Njuz.net...
1 / 5 Foto: Kurir

Blogomanija 2013, najveća regionalna konferencija posvećena blogu i internetu, koja se ove godine održava u MK Mountain Resortu na Kopaoniku od 28. novembra do 01. decembra, počela je žurkom dobrodošlice.Gotovo 900 prijavljenih učesnika će na Kopaoniku tragati za odgovorima na pitanja zašto različito reagujemo na različite sadržaje, i šta je to što nam je svima slično? Kako tumačiti statistiku i analitiku sajta? Kako zaštititi svoj rad? Zašto neki sadržaji postaju viralni i kako to zapravo funkcioniše?

VIP gosti koji učestvuju u ovogodišnjem programu kao "kraljevi sadržaja" su sinoć uživali na zabavi u hotelu Grand, a tu su viđeni Niggor, The Books Of Knjige, Marko Kon, ekipa Njuz.net i mnogi drugi. Atmosfera na zabavi je bila fantastična a ako se "po žurci konferencija poznaje", onda je ovogodišnja Blogomanija svakako osuđena na uspeh!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track