Džej: Unuk liči na mene, ima lopovske prste
Foto: Dragan Kadić

Presrećan

Džej: Unuk liči na mene, ima lopovske prste

Stars -
Presrećan sam što sam deda. Moj unuk se zove Andrijan, a to je kombinacija imena Ane i Adila. Mali već liči na mene, ima lopovske prste, šalio se Džej

Na snimanju novogodišnjeg programa na jednoj televiziji između ostalih bio je i novopečeni deda Džej Ramadanovski koji je, kao i obično, bio odlično raspoložen.

"Presrećan sam što sam deda. Moj unuk se zove Andrijan, a to je kombinacija imena Ane i Adila. Venčali su se u krugu najužih prijatelja i rodbine, ali ćemo veliku svadbu napraviti na proleće. Mali već liči na mene, ima lopovske prste", šalio se Džej koji je ponosno pokazivao sliku novog člana porodice kolegama i novinarima. Uz čašicu alkohola, pohvalio nam se svojim donžuanskim podvizima.

"Ja uvek imam devojku. I to ne jednu, već nekoliko njih. Nekada sam za seks morao da platim, a sada meni plaćaju kako bi bile sa mnom", rekao nam je Džej, i otkrio još jednu ekskluzivnu informaciju.

"Planiram da angažujem nekoga da napiše knjigu o meni i mom životu. Zvaće se „Bela žena“. Naziv vam sve govori, neću ništa dalje da otkrivam".

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track