HUMANITARAC: Ivan Ivanović dao za Unu 100.000 dinara!
Foto: Kurir štampano

Voditelj pokazao dobar primer

HUMANITARAC: Ivan Ivanović dao za Unu 100.000 dinara!

Stars -
Iz svog džepa Ivanović se pridružio akciji i za devojčicu kojoj je neophodna transplantacija koštane srži donirao veću sumu novca

Postupio kao pravi džek!Ivan Ivanović se u emisiji „Tvoje lice zvuči poznato“, koju realizuje produkcija „Imoušn“, priključio Goci Tržan, koja je svoju nagradu od 1.000 evra nakon pobede u osmoj epizodi dodelila maloj Uni Savić. On je iz svog džepa izdvojio 100.000 dinara za dvogodišnju devojčicu kojoj je neophodna transplantacija koštane srži. Naime, malena Una boluje od najtežeg oblika leukemije - filadelfija plus.Voditelj i jedan od članova žirija u ovom popularnom šou-programu podržao je apel specijalnog gosta Sergeja Trifunovića, koji je neposredno pred glasanje prošle subote zamolio pobednika, ali i gledaoce koji glasaju da se pridruže akciji jer je intervencija hitna.

Bori se za život... Una Savić
Bori se za život... Una Savić

Spasite joj životZA OPERACIJU POTREBNO 180.000 €Unina operacija prvo je trebalo da bude urađena na jednoj klinici u Frankfurtu, za šta bi im bilo potrebno 250.000 evra. Međutim, Unini roditelji Saša i Sandra saznali su da je na italijanskoj klinici ta vrsta transplantacije mnogo jeftinija, te će, ako se novac skupi, Una tamo biti i operisana. Transplantacija u Italiji košta 180.000 evra.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track