PREGLED DANA Jelena Golubović: Zorica je šlihtara!

Farma 5

PREGLED DANA Jelena Golubović: Zorica je šlihtara!

Stars -
Jelena Golubović poverila je Marku Vukotiću kako se Zorica brine za sebe, pa je već počela da se šlihta onom za koga misli da će biti gazda

I pre no što je Šeki Turković sinoć izbačen sa Farme, ostali farmeri već su se bacili na kombinatoriku ko bi mogao da bude gazda, a ko sluga, ukoliko folk pevač napusti imanje.

Kako se kraj rijalitija približava, tako farmeri sve više i više prave računice, te pokušavaju da izbegnu ulogu sluge čime bi bili ugroženi kada je ostanak na Farmi u pitanju. Tako, Jelena Golubović poverila je Marku Vukotiću kako se Zorica brine za sebe, pa je već počela da se šlihta onom za koga misli da će biti gazda.

"Da ne bi bila sluga, Zorica je krenula da se šlihta Vajsu! Ona misli da će Šeki Vajsa da postavi za gazdu, a Vajs bi onda za portparola postavio Marijanu. E zato je ona odjednom počela da komunicira sa Vajsom i Marijanom... onda me je napala juče za predstavu, što sam ja prokrvarila usled stresa", požalila se Golubovićeva na Zoricu Marković, te je nazvala i ljubomornom.

21.06 - Edin je komentarisao Simonidu

"Mojoj sestri neko to da kaže ja bih ga ubio. A Simonida 90 dana ovde sluša kako joj s**e i sad kao kako to razgovaraš sa mnom, ja imam muža i dete", prokomenatarisao je Edin i dodao da će Simonida popiti tužbu.

"Ona meni u rijalitiju da vadi dijagnozu, pa šta je ona, doktor?", prokomentarisao je Škorić.

20.47 - Zadruga je obavestila farmere da im je aklena nedelja produžena.

Marko kaže da moraju da rade, jer će im biti još gore. "Moj predlog je da se ostavimo sujete i ponosa i odradimo sve što nam daju".

"Ostali smo bez cigara i mesa i zato vas drugarski molim da odradimo sve ovo", rekao je Vajs. Simonida je dobacila dok je Vajs pričao da joj se spava.

"Nemamo piće i ništa nemamo i ne možemo da pravimo šou. Ništa nismo napravili, ali i ne možemo bez pića", kaže Ekrem.

Zorica kaže da je paklena nedelja ne interesuje, jer je Edin izjavio da mu je žao, a Jelena J. je rekla da joj nije žao. "Vi ako mislite da treba da radite zbog finala ili bilo čega, vi radite, a ja neću, i snosiću svoje posledice. Mene ne interesuje paklena nedelja".

"Što se tiče Zorice, jako je lagala, iznela je gomilu gluposti. Ja sam rekla da mi nije krivo jer sam videla kakvi su neki ljudi", rekla jeJelena J. Zorica ju je pitala ko je ona da proverava ljude.

"Žao mi je što su ljudi stadali zbog mene, ali ne kajem se, jer ja nisam mogla to da uradim i sada ne bih mogla", kaže Jelena.

"Ja ne lažem, moje je pravo da podržim to ili ne. Ko si ti da me stavljaš na proveru", rekla je Zorica i dodala da će uvek ogovarati Jelenu. "Ti si potpuno nebitna, nisi vredna pažnje".

Jelena ju je pitala zašto je onda ogovara.

"Dokle god budemo bojkotovali zadatke, biće nam gore, kad ispoštujemo jedan, vratiće nam duplo", rekla je Kaća.

20.22 - Suzana kaže priča sa Marijanom o situacijisa Edinom.

"Ja te nikad ne bih oprostila i ne bih te ni pogledala da si spavala sa mojim dečkom", rekla je Suzana Marijana.

"Jelena J je najveći folirant. Vi da znate kako ona napolju pukne", rekla je Zorica, a Suzana ju je pitala da li je poznaje na šta se Markovićeva samo nasmejala.

Marijana je prokomentarisala da je bitna samostalnost samo. Zorica je napala Marijanu zato što je izjavila da je krevet pet metara,a Edin je prebacio nogu.

"Kako pet metara krevet a on je prebacio nogu preko tebe", kaže Zorica.

"Nije bukvalno pet metara, ali dosta sam bila udaljena", rekla je Leontijevićeva.

"Mi smo videli snimak, ti lažeš da nisšta nije bilo da bi bila ok sa Marijanom", rekla je Zorica. Marijana je rekla da se ne šlihta Jeleni.

Simonida je rekla da misli da bi Edin radije bio sa Marijanom nego sa Jelenom, samo da je Marijana od prvog dana bila na Farmi.

20.17 - Edin kaže da su Boris i Marko rekli da ukoliko dočekaju njegov rođendan da će trčati goli po imanju.

"Ja nisam za ovakve stvari, ali kad nešto obećam onda tu nema", kaže Vukotić i dodaje da je bilo hladno.

"Ovo je bio spektakularni prizor, nemojte me pitati ko je bolji, obojica mi se sviđaju, obojica su zgodni", rekla je Simonida.

20.08 - Zorica kaže da bi Romana i Marko bili dobar par.

"Verovatno zbog komunikacije., ali Marko svima govori ljubavi, maco... Čak su rekli i da ja lažem da mi se Vukotić ne sviđa", rekla je Romana i dodala da se nikad ne zna, MArko je imao sličan komentar...

"Romana i ja smo super od početka, lepo se slažemo, ali u ljubavi i u životu se nikad ne zna", kaže Vukotić.

Sara se složila da bi Romana i Marko bili lep par.

20.02 - Ivan kaže da je atmosfera u kući u skladu sa paklenom nedeljom.

"Mislim da smo navikli da imamo i lepe i loše trenutke, tako da ništa nije tako pakleno", kaže Marinković.

Sara kaže da misli da će pijaca u sredu biti loše i da će tek tada biti haos.

"Meni ne pada teško paklena nedelja, radim kao i dosada. Jedino mi neostaje što nemamo cigareta", kaže Iva.

Edin kaže da bi opet isto uradio. "To je bila naša odluka i da opet bude suđenje, isto bih uradio".

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja