Marija Šerifović izdaje knjigu

Neverovatne činjenice

Marija Šerifović izdaje knjigu

Stars -
Ovom knjigom želim da pošaljem poruku svim očevima da vide kako ne treba da se ponašaju, a sve majke da vide šta ne treba da trpe i, ono što je najvažnije - volite sebe kakvi god da ste", rekla je Šerifovićeva

Posle dugo najavljivanog autobiografskog filma Marije Šerifović pod nazivom "Ispovest", u kojem je kroz razna i šokantna priznanja putem video-snimaka ispričala svoju životnu priču, popularna pevačica je za svoje obožavaoce pripremila i autobiografsku knjigu.

U svom novom ostvarenju, koje će se naći u prodaji početkom 2014. godine, Marija Šerifović otkriva neverovatne činjenice iz svog života koje nikoga neće ostaviti ravnodušnim."Knjiga obuhvata mnogo događaja iz mog života koje je bilo nemoguće ili pak bolno snimiti, a mnogo lakše napisati. Trebalo bi da se nađe u prodaji početkom sledeće godine. Predstavljam knjigu na kojoj sam radila pune dve godine i u koju sam smestila jedan život od 30 godina. Kada čovek želi da bude iskren, onda nema igranja s idejom o čemu i šta napisati. Ovom knjigom želim da pošaljem poruku svim očevima da vide kako ne treba da se ponašaju, a sve majke da vide šta ne treba da trpe i, ono što je najvažnije - volite sebe kakvi god da ste", rekla je Šerifovićeva.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja