PRONAĐITE ULJEZA: Devojke na okupu!
Foto: Twitter

Tvoje lice zvuči poznato

PRONAĐITE ULJEZA: Devojke na okupu!

Stars -
Ana Kokić, koja će u narednoj epizodi nastupiti kao Fergi, na svom Twiter profilu objavila je fotografiju četiri žena. Pardon, da li sve četiri zaista jesu žene

VIP imitatori u šou programu "Tvoje lice zvuči poznato" su iz epizode u epizodu sve bolji i bolji, i to toliko, da neke od njih uopšte ne možemo ni da prepoznamo.

Sledeća epizoda spektakularnog šou programa "Tvoje lice zvuči poznato" će po svemu sudeći nadmašiti naša očekivanja, koja već i jesu prevelika. Po običaju, očekuje nas mnogo dobre pesme, plesa, smeha, ali i iznenađenja. Neke od takmičara pod maskom nećete ni prepoznati.

Ana Kokić, koja će u narednoj epizodi nastupiti kao Fergi, na svom Twiter profilu objavila je fotografiju četiri žena. Pardon, da li sve četiri zaista jesu žene?! Evo odgovora: zanosna plavuša sa "barbi" imidžom, koja je na fotografiji možda i najženstvenija, zapravo i nije žena. Koliko god da vam se čini da vidite Natašu Bekvalac, moramo vas razuveriti: to je Aleksa Jelić. Čak i pored lepotica Sare Jovanović, Tamare Dragičević i Ane Kokić, Aleksa naprosto mami poglede.

Pevač i baletski igrač, Aleksa Jelić, već se pokazao iznimno dobrim u koži žena, a kao jedna, Bijonse, je i pobedio. A kako će se Aleksa snaći kao "novosadska Barbika" Nataša Bekvalac, videćemo u subotu, kada nas očekuje deveta epizoda fantastičnog spektakla "Tvoje lice zvuči poznato".

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track