PREGLED DANA, Marko i Jelena Golubović glume intervju: Šala prerasla u novu svađu sa Zoricom!
Foto: Printscreen

Farma 5

PREGLED DANA, Marko i Jelena Golubović glume intervju: Šala prerasla u novu svađu sa Zoricom!

Stars -
Posle skoro deset minuta dobre zabave između Marka, Jelene i Žareta, Zorica je uspela da isprovocira rediteljku koja joj je onda jednom odgovorila, a Marko je zatražio reklame

Jelena Golubović objašnjavala je Marku Vukotiću jednu scenu iz predstave "Kokoška", a na svaku njenu reč Zorica Marković dobacivala je komentare ne bi li je iznervirala.

Marko i Jelena su razgovarali, a Žare je glumio kamermana držeći cepanicu na ramenu i "snimajući" dok mu je u drugoj ruci bio štap koji je predstavljao mikrofon. Jelena je za ovo "snimanje" bila sređena i našminkana i vrlo ozbiljno odgovarala na Markova pitanja, koji se takođe odlično snašao postavljajući pitanja.

Posle skoro deset minuta dobre zabave između Marka, Jelene i Žareta, Zorica je uspela da isprovocira rediteljku koja joj je onda jednom odgovorila, a Marko je zatražio reklame. Ipak, razgovor se nastavio, a Zorica je na kraju ustala i prišla da bi se sve kao i obično završilo svađom.

20.59 - Farmeri su u petak uveče imali žurku.

Ekrem kaže da je zadovoljan što su dobili hranu i piće.

"Nije ni čudo što su farmeri odmah krenuli da jedu posle paklene nedelje", kaže Suzana. Edin je rekao da je žurka super i da su svi dobro raspoloženi.

"Dobro se provodim, ali očekivao sam jaču svirku. Najviše me oduševila Biljana Jeftić", rekao je Ekrem.

"Prva žurka posle paklene nedelje, lepo se provodimo, najviše me oduševila Danijele Vranić, jer bukvalno sve njene pesme znam", rekla je Kaća.

Kaća je rekla da nešto nije u redu sa Borisom. Oni su razgovarali i pevačica je pokušavala da sazna šta se dešava, međutim maneken je rekao da se "istripovala".

20.36 - Farmeri imaju sastanak da se izjasne kako su zadovoljni jedni drugima.

"Svaka čast Ekremu kao gazdi i svim farmerima, svi ste uradili", rekla je Zorica. Dok je ona pričala Kaća i Marko su razgovarali, a Zorica je Vukotiću zapretila.

"Marko videćeš nećeš moći da progovoriš od mene kad budeš pričao", rekla je Zorica ljuta. Marko je pitao zašto baš njemu to kaže. "Kao da te drugi ne prekidaju". I Kaća je rekla da su šaputali i da je nisu ometali.

"Ja kad pričam mene svi prekidaju, pa šta da radim", rekla je Kaća.

Marko i Edin su takođe rekli da su zadovoljni Ekremom kao gazdom i da mu ništa ne zameraju.

"Ekreme, ti si užasno sujetan, neradnik si, zahtevaš puno od nas, a ne radiš ništa kad ti mi kažemo", rekao je Boris.

Ivan kaže da je zaljubljen u Saru i da on kad je zaljubljen upravo tako izgleda. "Verujem da je Sara zaljubljena u mene. Naš odnos ide uzlaznom putanjom iako mislim da nećemo biti zajedno", rekao je Ivan u intervjuu.

"Ivan i ja nikada nećemo biti zajedno. Ukućani nagađaju da li sam ja zaljubljena ili nisam, ali ja se neću izjasniti", rekla je Sara.

20.23 - Dok su Jelena Golubović, Marko i Žare glumili intervju, Zorica Marković je sve vreme dobacivala da je rediteljka folirantkinja i izazivala je.

Marko kaže da je razmišljao šta je gluma, ono što je Jelena radila 90 dana ili to što sada radi.

"Zorica se dugo pretvarala da mi je prijatelj, mislim da je perfidna osoba", rekla je Jelena u intervjuu.

"Padala sam na njene suze, čak sam joj i verovala, želela sam da pobedi", rekla je Zorica.

"Samo njih dve znaju šta se tu dešava, prepucavaju se, ako ja progovorim, ova druga isto to kaže, a nijedna neće progovoriti", rekla je Suzana. Ivan smatra da će Jelena dovesti Zoricu do "tačke ključanja".

20.05 - Jelena Golubović je počela da radi posle 90 dana, farmeri su u šoku.

MArko Vukotić smatra da je to deo Jelenine taktike, dok Zorica smatra da nije trebalo da radi.

"Ako 90 dana nije radila, nije trebalo ni sada da kreće", kaže Zorica.

"verovatno je alergija posle 90 dana prošla", prokomentarisala je Suzana.

Roamana je napala Jelenu rekavši joj da radi dupli posao.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track