Žare: Bilo bi me sramota da pobedi Jelena Golubović!
Foto: Printscreen

Putnik namernik napustio imanje

Žare: Bilo bi me sramota da pobedi Jelena Golubović!

Stars -
On je ušao kao putnik namernik i njegov zadatak bio je da širi dezinformacije. Ognjen je to ispričao farmerima i rekao da je njegova misija završena

Makedonski voditelj i pevač Žarko Berber napustio je večeras imanje. On je rekao da je njegov favorit Sloba, a da bi ga bilo sramota kada bi Jelena Golubović pobedila.

Naime, on je ušao kao putnik namernik i njegov zadatak bio je da širi dezinformacije. Ognjen je to ispričao farmerima i rekao da je njegova misija završena.

"Naš putnik namenik je imao tajni zadatak da širi dezinformacije i sada je vreme da napusti imanje", rekao je Ognjen i dodao da je Žare imao dogovor sa produkcijom da ostane određeno vreme.

Žare je rekao da se ljudi menjaju kako se bliži kraj. "Jure 50.000 evra", rekao je i dodao da je podelio farmere u dve grupe: "Jedni su kozmetičari, a drugi su radnici", kaže Žare.

"Po mom mišljenju najveći radnik je Sloba, mislim da on treba da uzme pare. Onda , s druge strane, imaš ovu lujku, Jelenu Golubović. Mene bi bilo sramota da ona pobedi. Voleo bih da ode do kraja, jer će biti zanimljivo, ali ne i da pobedi", kaže voditelj.

On kaže da je Ekrem sebe potrošio. "Treba da ostane tamo, ali terba da ga neko gura".

Žare smatra da će Kaći biti teško, ali da je ona temperamentna devojka. "Meni su parovi u rijalitijima smešno, ne zbog Borisa i Kaće. Nije mi zabavno to kad se spajaju ljudi", kaže i dodaje da misli da je njihova veza ipak ozbiljna.

"Mislim da se Edin previše primio i da mu to ne treba. Žao mi je ako se pokvari sve ono što je on zamislio", rekao je Žare.

"Farma je za mene bila veluko iskustvo, zabavno, amalo hladno, ali sve u svemu dobro. Sa Romanom, Markom i Borisom ću ostati u kontaktu i sa Slobom", rekao je.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track