VAJS ODBRUSIO SARI: Glupačo, bićeš bivša dva puta!

Žestoka svađa

VAJS ODBRUSIO SARI: Glupačo, bićeš bivša dva puta!

Stars -
Naložena, napaljena klinko. Koristi te samo za marketing! Ivan će te šutnuće čim izađete, bićeš ti bivša dva puta, vikao je Vajs

Sara Trajanović i Danimir Vajs upali su u žučnu raspravu i žestoko se izvređali. Manekenka je denseru poručila da se trese kad ga Ognjen prozove subotom uveče.

"Naložena, napaljena klinko. Koristi te samo za marketing! Šutnuće te čim izađete, bićeš ti bivša dva puta", vikao je Vajs, aludirajući na Ivana, a ni Sara mu nije ostajala dužna.

"A da popiješ ti neke lekiće, a?! Spavaš tu pored Marijane, pa ne možeš da se isprazniš kako valja. Plačeš kad te Ognjen podigne", vikala je Sara Trajanović.

To je još više iznerviralo Vajsa, pa se razgalamio. "Kompleksašu jedan, mentolu retardirani, glupačo! Ja sam zaplakao zbog Borisa, a ne zbog sebe", urlao je denser.

"A ti idi u kupatilo, pa sledeći put odradi šta treba da odradiš, pa nećeš biti toliko isfrustriran", poručila je manekenka denseru, i kazala da ne spominje više njeno i Ivanovo ime. "Ima 41 godinu, a izigrava majmuna ovde", histerisala je Sara.

"Au, ova je prsla", prokomentarisao je Ivan.

http://www.youtube.com/watch?v=FXyT8AhCr6A

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track