Boris Stamenković: Volim Kaću, ona mi nije reklama!
Foto: Nebojša Mandić

Ljubav na Farmi- Maneken zaljubljen do ušiju

Boris Stamenković: Volim Kaću, ona mi nije reklama!

Stars -
Opčinjen Naša ljubav je prava. Takve stvari ne možeš da odglumiš. Bio sam veliki protivnik veza u rijalitiju sve dok nisam došao u takvu situaciju

Izašao bogat iz rijalitija jer je dobio veliku ljubav.Boris Stamenković srećan je što je preksinoć napustio imanje u Lisoviću, a tužan jer je na Farmi ostavio devojku Katarinu Grujić, u koju se zaljubio do ušiju. Maneken tvrdi da je voli i da njihova ljubavna priča nije marketing, što će dokazati kad ona izađe iz rijalitija. Budući stomatolog u razgovoru za Kurir otkriva svoja osećanja, kao i to da nikad ne bi imao seks u rijalitiju.Da li si se pokajao što si bio na Farmi?- Ma kakvi, nijednog trenutka.Da li ti je honorar dovoljan da zadovoljiš svoje i Katarinine potrebe?- Ne smem da pričam o honoraru. Svakako ću taj novac iskoristiti za posao, za otvaranje stomatološke ordinacije.Priča se da je tvoja i Katarinina ljubav samo marketinški trik i da među vama nema pravih emocija.- To nije tačno. Kaću sam zavoleo i to je prava ljubav. Takve stvari ne možeš da odglumiš. Bio sam veliki protivnik veza u rijalitiju sve dok nisam došao u takvu situaciju. Kaća nije moja reklama, volim je.Ona je imala vezu pre ulaska u Farmu. Da li misliš da tom dečku treba da se izvini zbog svojih postupaka?- Nisam umešan u njen život pre Farme, tako da ona sama treba da odluči šta će raditi s bivšim dečkom. Naravno da nemam ništa protiv da popriča s njim. Verujem u nju.Da li si je poznavao pre Farme?- Upoznali smo se ove godine na moru kad je bila sa sestrom.

Da li ti se tad svidela?- Ona je atraktivna devojka i svakom se svidi.Kako ste izdržali bez seksa više od tri meseca?- Nikad ne bih imao seks na Farmi jer to gleda moja porodica, kao i mnogo drugih ljudi.Da li ćeš se oženiti Kaćom?- Neću još, mlad sam. Imam 25 godina.Ako ona bude insistirala da se uda?- Ako veza dovoljno potraje, onda je sve moguće.Prokomentariši seks između Jelene i Čupa.- Bilo je?!Da, i Kurir je prvi objavio fotografije.- Čuo sam priče, ali nisam bio siguran. Mene nije toliko zanimalo šta ostali rade.

Ka'a i Boris upoznali su se letos na moru
Ka'a i Boris upoznali su se letos na moru

BivšaMARIJANA MI NIJE BILA PROBLEMŠta ti je prošlo kroz glavu kad si ugledao bivšu devojku Marijanu u rijalitiju?- Bio sam na stabilnim nogama s Katarinom, tako da kad je Marijana ušla, znao sam da nema problema. Mada, i nije bilo većih problema. Fokusirao sam se na Kaću, pa mi Marijanino prisustvo nije smetalo.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track