STARI POROK: Danijela Vranić se vratila čašici!
Foto: Marina Lopičić

STARI POROK: Danijela Vranić se vratila čašici!

Stars -
Danijela je poručila vermut i sa osmehom nazdravljala i pozirala fotoreporterima, ne skrivajući da nastavlja da uživa u alkoholu

Danijela Vranić, zbog bolesti i problema sa štitasta žlezdom, koji su uzrokovali poremećaj hormona, povukla se sa javne scene na neko vreme, a zatim se nakon dužeg oporavka vratila i, rekli bismo, vratila se i starom poroku, alkoholu.

Naime, pevačica se pojavila na novogodišnjem snimanju u dugoj haljini kojom je pokušala da prekrije višak kilograma i odmah nakon dolaska smestila se pored koleginice Nade Topčagić. Iako su mnogi mislili da folkerku više neće videti sa čašom u ruci, Danijela je poručila vermut i sa osmehom nazdravljala i pozirala fotoreporterima, ne skrivajući da nastavlja da uživa u čašici žestine.

Podsećamo da je pevačica pre više od dve godine završila u bolnici zbog problema sa štitastom žlezdom i taman kada se malo oporavila, opet je hospitalizovana zbog nevolja sa kostima koje su se pojavile kao posledica naglog gojenja. Tom prilikom lekari su Vranićevoj strogo zabranili alkohol, što je ona i poštovala, kako je sama rekla, dok je trajala terapija, a sada se očigledno skroz oporavila i smatra da može ponovo da uživa u žestini.

"Degutantno je što svi pričaju o mojoj kilaži i o tome kako sam se ugojila zbog alkohola, a znaju da sam se ugojila zbog problema sa štitastom žlezdom", rekla je pre godinu dana Danijela, koja je, kako nam izvor otkriva, počela da pije pre mesec dana, kada je proslavila rođendan.

"Danijela ne sme da se vrati alkoholu, to bi bilo strašno za njen organizam. Hvala bogu, oporavila se, ozdravila je, pa može sebi da dopusti jednu čašu vina ili nečeg sličnog. Prvi put nakon bolesti popila je dve čaše vina za njen rođendan, koji je bio pre mesec dana", rekao nam je izvor blizak Vranićevoj, koja je do zaključenja broja ostala nedostupna za komentar.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track