KAMPANJA USPEŠNA: Marijanina majka delila flajere po Obrenovcu da se glasa za njenu ćerku!

Balerina ostala na imanju

KAMPANJA USPEŠNA: Marijanina majka delila flajere po Obrenovcu da se glasa za njenu ćerku!

Stars -
Marijana je privržena svom rodnom kraju i naravno da ću da pozovem da glasaju za nju, rekla je Valentina

Majka Marijane Leontijević, Valentina Leontijević, tokom vikenda je, dok je manekenka bila u izolaciji, organizovala pravu malu kampanju kako bi joj obezbedila glasove za ostanak na imanju.Kao podrška u studiju kod Aleksandre Jeftanović Marijanina mama je priznala da je delila flajere po Obrenovcu i pozivala sugrađane da glasaju za njenu ćerku.

"Marijana je privržena svom rodnom kraju i naravno da ću da pozovem da glasaju za nju", rekla je Valentina. A na pitanje da li je to činila i na lokalnoj televiziji, kazala je da to ipak nije istina, već da se zadržala samo na flajerima.

Valentina Leontijević je još rekla da je prezadovoljna Marijaninim ponašanjem u rijalitiju. "Ona nije ušla kao Borisova devojka, več kao mala princeza. Završila je baletsku školu, studira Megatrend", kazala je, i dodala da nije istina da Marijana flertuje sa muškarcima.

"Ona je samo ljubazna, lepo vaspitana, voli da se druži", rekla je gospođa Leontijević i dodala da ona nije čula kada je Marijana rekla da će da rastavi Katarinu i Borisa i da misli da je to potpuna neistina.

"Lepim devojkama svašta se pripisuje", zaključila je.

Kampanja gospođe Leontijević je uspela jer je balerina ostala na imanju i imala je 86,48 odsto glasova publike, dok je Suzana imala 10,52 odsto.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track