FARMA PREGLED: Sloba i Jelena dobili tajne zadatke

Bliži se kraj

FARMA PREGLED: Sloba i Jelena dobili tajne zadatke

Stars -
Sloba je poznat kao možda i najveći radnik na imanju, te će mu ovaj tajni zadatak jako teško pasti: mladi pevač do srede neće smeti da se lati ama baš nikakvog posla na imanju

Sinoć je došlo vreme za raspodelu tajnih zadataka, a svoje su ove nedelje dobili i Sloba Đurković i Jelena Golubović. Ognjen Amidžić saopštio je Slobi i Jeleni Golubović da će se njih dvoje ove nedelje naći na tajnom zadatku. Naime, Sloba je poznat kao možda i najveći radnik na imanju, te će mu ovaj tajni zadatak jako teško pasti: mladi pevač do srede neće smeti da se lati ama baš nikakvog posla na imanju.

Što se Jelene Golubović tiče, ona je dobila zadatak koji joj se svideo. Naime, ona će morati, takođe do srede, da Ekrema Jevrića nauči delu neke svoje predstave, u kojem nema psovanja: "Samo to?", pitala je Jelena Golubović, te već počela da se raduje svom tajnom zadatku.

20.23 Ekrem je savetovao Jelenu da bi trebalo što pre da se uda. "Ti moraš da odeš i uzmeš sobu, da živiš sa bakom i majkom. Pa onda da se ženiš, vreme ti je da se oženiš", počeo je Ekrem, ali ga je Jelena ispravila "Misliš da se udam", a Ekrem je potvrdno klimnuo glavom.

"Ali ne smeš da se udaš za nekog bogatog čoveka! A ni za siromašnog, nego moraš za srednjeg. On mora da pije i da puši", smatra Ekrem.

20.19 Ivan je Sara saterao u ćošak u ostavi. "Ti si ljubomoran i to uopšte nije loše", rekla je Sara Ivanu, dok je on bio uvređen što je ona Edina postavila za glavnog kod muškaraca. "Srce, ja sam i iskusniji i inteligentniji, ti samo pričaš..", rekao je Ivan, dok je Sara rekla da je normalno da je iskusniji jer ona ima 22 godine, a on 35. "Ti u svakom momentu hoćeš sebe da istakneš. Ti mene koristiš. E, Ivane ovo, e Ivane ono... ja trčim za tobom, a ti mene ovako ispališ. Znaš kako sad pričaju o meni u kući, kako to izgleda. Ti hoćeš da ti ja budem tu, a ti da me srozaš ovako", rekao je Ivan.

20.04 Vajs je rekao da mu je žao što Sara nije ranije bila gazdarica jer je sada osigurana. Romana smatra da će se Sara dobro snaći kao gazdarica. "Sara ima dozu tog vojničkog u sebi. Ona uvek zna gde se šta nalazi, da li je voda stigla ili nije i šta nedostaje. Mislim da će se odlično snaći", kaže pevačica. Sara je raspodelila zadatke, zaduženje za muškarce je dala Edinu, a Ivan će biti uz nju da joj pomaže, jer je kako kaže "neozbiljan"

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja