MARKO NAPAO SLOBU: Draža ti nagrada od životinja!

Pevač na tajnom zadatku

MARKO NAPAO SLOBU: Draža ti nagrada od životinja!

Stars -
Maneken je bocnnuo pevača Granda da je zapostavio životinje i da ih ostavlja gladne jer želi da dobije nagradu

Marko Vukotić i Sloba Đurković, koji su postali veliki prijatelji na imanju u Lisoviću, pred sam kraj rijalitija su se posvađali i pevač je zamerio manekenu na pošalici da mu je nagrada draža od životinja. Sloba Đurković, koji je inače poznat kao najveći radnik na imanju, dobio je ove nedelje za njega najteži zadatak, a to je da se ne prihvata ama baš nikakvog posla! Budući da Sloba koji ne radi je neuobičajena situacija i svi su odmah posumnjali da je on na tajnom zadatku. Na konto toga našalio se i Marko Vukotić, a što je Slobi jako zasmetalo, pa su se i posvađali.

Naime, maneken ga je "prozvao" kako se pevač stalno poziva na rad i odgovornost, a sad ostavlja životinje po strani.

"Draža ti je nagrada od životinja", rekao mu je Marko, na šta se pevač uvredio.Kasnije je maneken došao kod Slobe kako bi mu se izvinio, te ga ubeđivao da je sve to bila samo šala.

"To je bila šala, ja te malo pecnem, ti se primiš, i napravimo zajebaciju! Ne mogu da verujem da si ti to ozbiljno shvatio", govorio je Marko, a Sloba mu je uzvratio rečima da ga nije toliko pogodilo to što je rekao, već kakvim tonom i sa kakvim izrazom lica.

"U tom momentu, ti nisi bio Marko koji se šalio", rekao je mladi pevač.

http://www.youtube.com/watch?v=a60K11-31ck

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track