Glasajte za svog pobednika Farme 5

Uskoro kraj rijalitija u Lisovićima

Glasajte za svog pobednika Farme 5

Stars -
Za novčanu nagradu od 50.000 evra boriće se jedanaest finalista: Edin Škorić, Jelena Golubović, Slobodan Đurković, Katarina Grujić, Zorica Marković, Jelena Jovanović, Marijana Leontijević, Marko Vukotić, Romana Panić, Ivan Marinković i Sara Trajanović

Farma 5 se bliži kraju. Rijaliti šou koji je počeo 1. septembra polako privodi kraju svoje emitovanje. Finale Farme održaće se 30. decembra u 21 sati.

Za novčanu nagradu od 50.000 evra boriće se jedanaest finalista: Edin Škorić, Jelena Golubović, Slobodan Đurković, Katarina Grujić, Zorica Marković, Jelena Jovanović, Marijana Leontijević, Marko Vukotić, Romana Panić, Ivan Marinković i Sara Trajanović.

Farma 5 počela je prvog septembra i trajala je 4 meseca. Ovo je rijaliti koji je trajao najduže do sad u istoriji rijalitija na srpskim televizijama.

Za vreme trajanja rijalitija, rodilo se mnogo ljubavi. Katarina Grujić i Boris Stamenković, kao i Jelena Jovanović i Edin Škorić, ali i Jelena Golubović i Čupo, svoju ljubav su pokazali pred kamerama, ne stideći se da razmenjuju poljupce i zagrljaje, a neki i više od toga.

Međutim, na Farmi je postojala i ona skrivena, platonska ljubav. Ivan Marinković i Sara Trajanović, iako su demantovali poljubac, konstantno su vreme provodili zajedno, a Ivanovu ljubav prema njoj samo je trenutno narušio Andrija Marković Aki koji je "ukrao" Saru na dve nedelje. Međutim, ona se vratila Ivanu, iako nikada nije priznala da je zaljubljena u njega.

Farmeri su skoro od početka rijalitija komentarisali simpatije između Romane i Marka Vukotića, iako su oboje to oštro demantovali, jer Marko ima verenicu koja ga čeka kada izađe. Jaku "duhovnu" vezu su imali i Miki i Džidža, koji su ostali u kontaktu i nakon rijalitija.

Da nije bilo samo ljubavi, nežnosti i lepih reči govore i dva učesnika koja su diskvalifikovana. Lepi Mića i Čupo izbačeni su iz rijalitija. Lepi Mića zbog govora mržnje, a Čupo Kalač prvo glasovima publike, a zatim jer je Jeleni Golubović dao informacije iz spoljnog sveta.

Miki Đuričić je jedne noći preskočio ogradu imanja u Lisovićima i krenuo u svoje rodno Kupinovo, i to pešice.

Kroz Farmu su prošli i putnici namernici: Žarko Berber, Andrija Marković Aki i Vesna Rivas.

ZA SVOG POBEDNIKA FARME MOŽETE GLASATI OVDE.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track