Danimir Vajs: U zatvoru mi je bilo lepše nego na Farmi
Foto: Dimitrije Popović

Intervju, denser otkriva mračnu stranu svog života

Danimir Vajs: U zatvoru mi je bilo lepše nego na Farmi

Stars -
Davne 1992. godine proveo sam šest sati u pritvoru zbog tuče na utakmici. Jedna noć na imanju u Lisoviću mi je bila gora nego tamo

Izašao sa imanja zadovoljan.Danimir Vajs je nedelju dana pre finala napustio „Farmu“. On je konačno dočekao da bude sa svojom porodicom, pre svega s ćerkom Lenom i suprugom. Vajs prvi put za Kurir otkriva pojedine stvari iz svog života o kojima do sada nije javno govorio. On otvoreno priča o tome kako je završio u pritvoru, zbog čega je skočio s mosta i koje poslove je radio da bi došao do novca.Zbog čega si ležao u zatvoru?- To nije tačno. Da jeste, rekao bih. Davne 1992. godine proveo sam šest sati u pritvoru zbog tuče na utakmici. To znaju moji ortaci koji su bili sa mnom.Da li je gore u pritvoru ili na Farmi?- Jedna noć na Farmi mi je gora nego u pritvoru.Da li je tačno da si 1994. godine pokušao da se ubiješ?- Totalna glupost! Moja tadašnja devojka je pokušala samoubistvo, a ja sam skočio u Dunav za njom da je spasem. Ona nije podnela naš raskid i htela je da se ubije zbog mene. Posle toga se nikad više nismo čuli. Znam samo da je srećno udata i da živi u inostranstvu.Pisalo se da si u jednom kafiću, dok si tamo radio kao konobar, ukrao dnevni pazar.- Ja radio u kafiću kao konobar? Radio sam kao organizator muzike. To su netačne priče. Voleo bih da znam ko je to rekao.Kako nisi radio kad sam te ja tamo redovno viđala?- A da. Sećam te se. Dve nedelje sam menjao konobaricu jer je gazda moj prijatelj, ali radio sam kao organizator muzike.Da se vratimo na „Farmu“. Kakvi su ti utisci?- To je za mene neponovljivo iskustvo i neizdrživo u nekim momentima. Bilo mi je super i upoznao sam mnogo ljudi s kojima ću se družiti. Nisam ušao u šou da pravim budalu od sebe, bio sam ono što jesam. Radio sam, smejao se, svađao se i bio sam kreativan.

Sa Simonidom si stalno bio u konfliktu. Zašto si zaplakao kad je napustila rijaliti?- Ne volim da pričam kako imam veliko srce, a zaplakao sam jer sam u tom momentu pomislio da je možda ispala zbog mene. O njoj kao čoveku mislim sve najbolje i nadam se da je drugačija napolju. Na Farmi je glumila sve vreme. Svaka joj čast, odlično je odglumila.Znači nisi bacio oko na Simonidu, kao što se ona hvalila farmerima?- Naravno da nisam. Imam ženu i dete.

BojkotAKO POBEDI GOLUBOVIĆKA, VIŠE NEĆU GLEDATI „FARMU“Mnogi misle da će Jelena Golubović pobediti. Deliš li to mišljenje?- Ako Jelena Golubović pobedi, nikad više u životu neću gledati „Farmu“.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track