Perčoli iz X Faktora peva u Knezu za bakšiš

Vratio se starom poslu

Perčoli iz X Faktora peva u Knezu za bakšiš

Stars -
Petar Jojić prošao je audiciju, zatim i "Boot Camp", ali njegova mentorka Emina Jahović je ipak imala druge favorite, a on ima šansu da ga publika svojim glasovima vrati u najgledaniji muzički šou

Petar Jojić Perčoli, koji je učestvovao u najpopularnijem muzičkom takmičenju u regionu X Factor i stigao do polufinala, vratio se na ulicu da peva za bakšiš.

Pažnju članova žirija na audiciji prvenstveno je privukao svojim izgledom i vokalom, koji neodoljivo, ali i s jasnom namerom podsećaju na Zdravka Čolića, a zatim i svojom ličnošću i stavom.

Uspeo je da prođe audiciju, zatim i "Boot Camp", ali njegova mentorka Emina Jahović je ipak imala druge favorite među muškim kandidatima koje je odlučila da pošalje u sledeći krug.

Perčoliju je sada jedina šansa da ga publika vrati u "X Factor" svojim glasovima, a do tada se vratio svom starom "poslu".

Naime, prolaznici u Knez Mihailovoj mogu da čuju ovog mladića kako zvuči uživo, a ako im se dopadne njegovo pevanje i da ga časte bakšišom. Prilikom učestvovanja u "X faktoru", Perčoli je otkrio da je na ovaj način zarađivao za sebe i školovao se.

http://www.youtube.com/watch?v=OMTVK_m-8hw

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track