FINALISTI DO 50.000 EVRA: Edin, Romana, Jelena J,  Jelena G, Ivan i Sloba u finalu!

Farmu napustili Ekrem, Kaća i Marko

FINALISTI DO 50.000 EVRA: Edin, Romana, Jelena J, Jelena G, Ivan i Sloba u finalu!

Stars -
Za pobedu se bore: Jelena Jovanović, Edin Škorić, Romana Panić, Ivan Marinković, Slobodan Đurković i Jelena Golubović

Katarina Grujić, Marko Vukotić i Ekrem Jevrić napustili su imanje u Lisovićima.

Oni su u polufinalnoj večeri imali najmanje glasova publike i samim tim izgubili u trci za 50.000 evra. Takmičari koji su ostali na Farmi su finalisti i bore se za pobedu u Farmi 5 su: Jelena Jovanović, Edin Škorić, Romana Panić, Ivan Marinković, Slobodan Đurković i Jelena Golubović.

Finalno veče će se održati 30. decembra sa početkom u 21 sat.

ZA SVOG FAVORITA MOŽETE GLASATI OVDE.

01.42 Markova verenica Slađa je došla u studio. Marko se oduševio što je Slađa došla i odmah ju je zagrlio i izljubio. "Jaoooo, smradu moj", rekao je njoj Marko.

00.00 Imanje napušta Marko Vukotić sa svojim psom Rokijem. Finalisti su: Jelena Jovanović, Edin Škorić, Romana Panić, Ivan Marinković, Slobodan Đurković i Jelena Golubović.

23.51 Treći i poslednji presek za večeras je napravljen. Marijana smatra da će Marko Vukotić ili Jelena Jovanović napustiti imanje. Čupo je rekao Edin ili Ivan, a Zorica je prokomentarisala da će izaći Jelena Jovanović, dok Mića ostaje pri svom mišljenju - imanje napušta Jelena Golubović.

23.21 Imanje posle drugog preseka glasova napušta Katarina Grujić. Katarini je posebno teško bilo da se oprosti od Slobodana Đurkovića, njenog kolege iz Zvezda granda. Pevačica je ima 5,68 odsto glasova publike.

Iako niko u studiju nije pogodio ko će napustiti imanje, Lepi Mića je rekao da je on bio "težak kao crna zemlja". "Bio sam mnogo jak u odnosu na ove farmere", rekao je pevač, ali ga je voditeljka ispravila da nisu isti glasovi

Čupo je rekao da je Jelena Golubović zaslužila pobedu, ali i Nobelovu nagradu. "Ako se dobija nagrada za seks u štali, onda treba da dobije", rekao je Mića.

Zorica Marković je rekla Čupi da on ne voli Jelenu Golubović. "Volećeš je do poslednjeg dinara! Vreme će pokazati sve. Ti nemaš dinara jednog, samo čekaš njene pare da dobije", rekla je Zorica, dok se Čupo branio da to nije tačno.

"Meni ne trebaju te pare, imam garderobu na sebi od oko 1.000 evra", rekao je Čupo, a Zorica je rekla da pevač laže jer je Ekrem pričao kako ga on izdržava i daje mu džeparac od 100 dolara nedeljno.

23.17 Uskoro će biti napravljen drugi presek glasova. Marijana i Vesna Rivas su se izjasnile da misle da će Jelena Jovanović napustiti Farmu, dok Čupo misli Ivan Marinković, a Lepi Mića je kontrirao Vesni i rekao Jelena Golubović.

22.45 Napravljen je prvi presek glasova. Aleksandra je saopštila Ognjenu ko ima najmanje glasova i ko napušta imanje.

Ekrem Jevrić napušta imanje posle prvog preseka glasova. On je rekao "Veri gud" i nije se mnogo uznemirio zbog ispadanja. "Sve je ok, došla mi je i žena", rekao je Ekrem dok mu je Ivan poručio da idu na pijanku posle finalne večeri. Ekrem je rekao da mu se nimalo nije svidela ova Farma. "Milion dolara da sam dobio, pa mi se ne bi svidela"

Aleksandra je u studiju obavestila gledaoce da je pevač imao 4 odsto glasova publike. U studiju su svi komentarisali da je Ekrem na prethodnoj Farmi bio osmi, a na ovoj je ispao 9.

22.39 Ognjen je stigao na imanje. Farmeri su mu se obradovali, čak je i Ognjen rekao da ne pamti da mu se neko toliko obradovao.

Svi farmeri su već spakovani i većina je rekla da im se ide kući, osim Jelene Golubović koja se pitala šta će se desiti sa kućom do sledeće Farme.

22.14 Polufinale je počelo. Voditeljka Aleksandra je pozdravila svoje goste u studiju: Čupu, Zoricu, Lepog Miću, Marijanu i Vesnu Rivas.

Lepi Mića i Vesna Rivas su odmah počeli da se svađaju. Mića je priložio ličnu kartu kako bi dao do znanja koliko godina ima, a kasnije je ispitivao Vesnu Rivas odakle dolaze irvasi.

http://www.youtube.com/watch?v=CANvgWoQsY8

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track