SVAĐOM DO 50.000 EVRA: Jelena Golubović ratovala sama protiv svih i pobedila na Farmi!
Foto: Facebook

Kraj rijalitija

SVAĐOM DO 50.000 EVRA: Jelena Golubović ratovala sama protiv svih i pobedila na Farmi!

Stars -
Pobednik pete sezone rijalitija Farma je Jelena Golubović. Rediteljka ne samo da je osvojila 50.000 evra, već je i zaprošena

Rediteljka Jelena Golubović pobedila je u petoj sezoni rijalitija Farma i uzela 50.000 evra.

Ona je pre proglašenja pobednika rekla da će, ukoliko osvoji glavnu nagradu, uraditi novu predstavu i pomoći bratu koji živi na Filipinima.

Rediteljka i mlada zvezda Granda Slobodan Đurković stigli su do samog kraja, ali je Golubovićeva imala veći broj glasova publike i odnela pobedu u ovoj sezoni Farme. Ona nije samo dobila 50.000 već se i verila pre samog proglašenja. Njen dečko Čupo Kalač, koga je upoznala na imanju u Lisoviću, u studio je došao sa vereničkim prstenom i kleknuo ispred Jelene i zaprosio je.

U superfinalu su ušli Ivan Marinković, koji je osvojio šesto mesto, Romana Panić peto, Jelena Jovanović četvrto, Edin Škorić treće, a Slobodan Đurković bio je drugo.

Rijaliti šou Farma 5 počeo je 1. septembra i imao više od 30 učesnika za četiri meseca emitovanja. Za vreme trajanja rijalitija, rodilo se mnogo ljubavi. Katarina Grujić i Boris Stamenković, kao i Jelena Jovanović i Edin Škorić, ali i Jelena Golubović i Čupo, svoju ljubav su pokazali pred kamerama, ne stideći se da razmenjuju poljupce i zagrljaje, a neki i više od toga.

Da nije bilo samo ljubavi, nežnosti i lepih reči govore i dva učesnika koja su diskvalifikovana. Lepi Mića i Čupo izbačeni su iz rijalitija. Lepi Mića zbog govora mržnje, a Čupo Kalač prvo glasovima publike, a zatim jer je Jeleni Golubović dao informacije iz spoljnog sveta. A Miki Đuričić je pobegao sa imanja i samim tim je bio diskvalifikovan. Kroz Farmu su prošli i putnici namernici: Žarko Berber, Andrija Marković Aki i Vesna Rivas.

http://www.youtube.com/watch?v=pW7RyRffn4U

01.10 - Čupo je zaprosio Jelenu G.

"Nije zbog marketinga, ne znam da li si prvo ili drugo mesto. Volim te", rekao je Čupo. Jelena je prvi put tokom trajanja rijaliti šoua ostala bez reči, ali je prihvatila prsten."Je li to verenički prsten", pitala je i kleknula pored Čupa koji joj je prste nstavio na ruku.

"Ti si kraljica", rekao je Čupo, dok je majka Jelene Golubović nemo posmatrala ćerkinu veridbu.

01.00 . Edin je stigao u studijo. Bio je šokiran i izgrlio se sa Igoro Starovićem, kome je pritekao prvi u pomoć kada mu je na imanju pozlilo.

http://www.youtube.com/watch?v=cIY1-Dd_4tc

00.15 - Sloba i Jelena Golubović su krenuli ka studiju.

00.01 - Sara je dobila poklon od Deda Mraza.

Pošto je Trajanovićeva dok je boravila na imanju bacila lančić koji je dobila od Akija, on joj je poklonio novi. Inače, Sara i Aki su ponovo zajedno.

23.31 - Četvrti superfinalista koji napušta imanje je Edin Škorić.

23.11 -Farmeri se obraćaju glasačima.

"Ja sam predstavnica kulture i ako žele novu predstavu neka glasaju za mene. Ja sam iskrena i ako poštuju to, onda neka glasaju. Svima hvala što su me podržali", kaže Jelena G.

"Malo je nezahvalno reći glasajte zbog toga i toga. Imao sam toliko vremena da se pokažem. Kako sam napolju takav sam i ovde. Ja sam imao ideju da počaljem drugu poruku, da se ne svađam. Par puta sam se ipak i ja posvađao i pokazao da sam i ja samo čovek. Zahvalan sam svima koji su glasali i ovo smatram velikim uspehom", rekao je Edin Škorić.

"zahvalio bih se svima koji su glasali za mene i oni koji nisu ako cenite iskrenost, rad, glasajte za mene. Trudio sam se da kao predstavnik mladosti pokažem da i radom može nešto da se postigne", rekao je Sloba.

"Ja sam mislila da ću ostati samo mesec dana", rekla je Jelena G.

"Ni u malom mozgu nisam imao da ću ovoliko ostati", kaže Edin.

"kad sam ušao nisam imao osećaj da ću opstati ovoliko, ali osećaj mi se promenio početkom novembra", kaže Sloba.

22.46 - Treći superfinalista koji napušta imanje je Jelena Jovanović

22.35 - Treći presek je napravljen.

22.22 - Zadruga je pripremila iznenađenje za superfinaliste.

Porodica se obraća superfinalistima. Prvo se obratila Slobina sestra, mladi pevač se rasplakao.

"Ne znam šta da kažem, jedva čekam da vas zagrlim", rekao je Sloba.

Majka Jelene Golubović je pozdravila sve farmere. "Baka je rekla da jedva čeka da je vidi i da posle farme odmah idemo kod nje. Iznenadićeš se koliko imaš novih prijatelja", rekla je Jelena mama.

Jelena se rasplakala. "Ja sam planirala kod bake odmah da idemo sa Čupom. Može i on nešto da kaže", rekla je. On je rekao da je uz nju i da je voli.

Edinov tata kaže da vidi samo dobre ljude u studiju. "Pozdravljam vas sve i dao bih vam još 120 dana. Svima vam želim da pobedite, Edinu posebno", kaže Edinov tata.

Brat Jelene Jovanović kaže da je ona za njega pobednik i da jedva čeka da je vidi.

21.59 - Drugi presek je napravljen.

Šeki smatra da je sledeća Jelena Jovanović. Kaća se slaže... Marko Vanila kaže Edin Škorić. Igor smatra da će Romana sledeća izaći. Mica Trofrtaljka se dvoumi između Jelene Jovanović i Slobe. Vanja kaže Jelena Jovanović. Džidža kaže da ne bi volela Sloba ili Romana da ispadnu, a smatra da će Jelena Jovanović. Tuta kaže da navija za Romana, ali ipak, kako kaže, ima osećaj da će ona ispasti. Lepi Mića kaže da će ispasti Jelena Golubović.

21.33 - Prvi finalista koji napušta imanje je Ivan Marinković sa 7,77% glasova.

http://www.youtube.com/watch?v=gmuuYdWMCew

21.30 - Prvi presek je napravljen.

Vesna Rivas smatra da će prva ispasti Jelena Jovanović.

"Ja bih volelea Jelena G, ali to ne može, držaće je do kraja. Verovatno Jelena J", rekla je Divna.

Čupo smatra da je to Ivan Marinković, Anastasija Buđić kaže Edin, a Simonida se složila sa njom. Marko Vukotić kaže da bi to mogla da bude Romana, a možda i Ivan.

21.08 - Finalisti su u dvorištu sa Ognjenom. Stigla je i muzika. Voditelj je čestitao svim superfinalistima. Uskoro se očekuje prvi presek.

21.06 - Dvadesetšestoro farmera je u studiju

21.02 - Vreme je za poslednje pismo.

Zadruga je čestitala svim superfinalistima i napomenula da je iskreno brinula o svima, kao i da je proživljavala svaki lep i manje lep trenutak zajedno sa farmerima.

21.01 - Finale je počelo

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track