VRATILE SE RODE: Bebi-bum na estradi!
Foto: Damir Dervisagic

Bogata godina

VRATILE SE RODE: Bebi-bum na estradi!

Stars -
Ako je domaća estrada slika Srbije, nema bojazni od bele kuge

U godini koja je za nama, pored krize, briga i problema, ima i onog lepog. Brojne poznate dame okruglih stomačića, sa osmehom na usnama, odbrojavaju dane do porođaja, ali su i 2013. obeležile bebe koje su došle na svet.

Rode su bile vredne tokom 2013. godine i revnosno su posećivale parove na srpskoj estradi.

Nikolina Kovač i Saša Kapor postali su roditelji malenog dečaka u maju, dan nakon što su se venčali. Sinu su dali ime Nikolaj, a tu vest srećni tata je prokomentarisao sledećim rečima: "Nikolina je rodila najlepšeg dečaka na svetu kojem smo dali ime Nikolaj".

Šaban Šaulić je u septembru ponovo postao deda kada je njegova ćerka Sanela rodila dete Bati Mirkoviću. Sanela Šaulić je na svet donela devojčicu koju su nazvali Una.

foto Dragan Kadić

Danijela i Stefan Buzurović, voditelji TV Prve, u septembru su postali roditelji malog Nestora. Par Buzurović venčao se pet meseci pre rođenja sina.

foto Dragan Kadić

Džej Ramadanovski postao je deda, a Adil Maksutović otac sredinom oktobra kada je Džejeva ćerka, a žena mladog pevača Ana rodila dečaka.

Posle mnogo godina pokušavanja glumica Ljiljana Jakšić, poznata po ulozi Salvete, je krajem novembra, u 53. godini, rodila zdravu devojčicu Dariju. "Zdrava beba me je učinila najsrećnijom ženom na svetu", izjavila je Ljiljana, koja će sama da odgaja dete.

Godinu i po dana nakon venčanja Ognjen Amidžić i manekenka Danijela Dimitrovska dobili su svog sina prvenca pretposlednjeg dana novembra. Najmlađi Amidžić Matija došao je na svet baš na dan kad se obeležavalo sedamdeset godina od drugog zasedanja Avnoja.

Mirka Vasiljević i Vujadin Savić po drugi put su postali roditelji 8. decembra. Njihov dvogodišnji sin Andrej dobio je sestricu Andreju.

Vest da čeka bebu nedavno je saznala i pevačica Ana Sević, a prinove očekuju i Vesna Đogani, Jovana Simonović i Aleksandra Gudelj...

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track