MARKO VUKOTIĆ: Da pravim rijaliti prvo bih Jelenu G. pozvao!

Još nije gotov rijaliti

MARKO VUKOTIĆ: Da pravim rijaliti prvo bih Jelenu G. pozvao!

Stars -
Voditelj Vlada Stanojević ugostio je bivše farmere sa Farme 5, a svi su se složili u tome da je Jelena Golubović pravi šoumen i da je zbog skandala i haosa koji je pravila i pobedila

Gosti emisije "Narod pita farmere" je drugoplasirani na Farmi 5 Slobodan Đurković, Jelena Jovanović, Romana Panić i Marko Vukotić.

Emisija Narod pita Farmere emitovaće se svaki radni dan od 17 sati.

Jelena Jovanović rekla je da su tačni natpisi u novinama vezani za Romanu. "Ja sam možda rekla u toku Farme da je ona mesila hleb da bi se udala i da je mene i Edina konstantno ogovarala", rekla je Jelena.

"Od početka smo znali da će Jelena Golubović pobediti i pustili smo je da pravi šou", smatra pevač iz Granda.

Što se tiče Jeleninog i Edinovog odnosa sa ostalim farmerima, pevačica je prokomentarisala Marijanu i Zoricu Marković. "Nisam se naljutila na Edina jer je spavao sa Marijanom u krevetu i što je prebacio nogu preko nje. Sa Marijanom sam u odličnim odnosima, a farmeri vole da pričaju o tome, pa se malo podigla prašina", rekla je Jelena."Ne zanima me šta priča Zorica Marković. Ne poštujem je kao čoveka, a posledice će trpeti", smatra Jelena.

Romana Panić i Marko Vukotić su stigli u studio. Voditelj je upitao Romanu ko su joj bili favoriti za pobedu na Farmi, a ona je očeikvano navela svoju "ekipu". "Moja želja je bila da Katarina, Marko i ja dođemo do finala. Najviše smo se družili mi i zbog toga. Borisu i Kaći želim sve najlepše i kad je ljubav u pitanju, tu nema saveta mnogo", rekla je Romana.

Marko Vukotić rekao je da on pravi novi rijaliti da bi sigurno pozvao Jelenu Golubović. "Ona je lik za Farmu. Pravila je skandale, haose, psovala, skidala se. Pravila je pravi šou", rekao je Vukota.

Jelena Jovanović je rekla da obožava Borisa i Kaću. "Mislim da je to iskrena ljubav, oni su veoma divni mladi ljudi i nadam se da ćemo se družiti i ubuduće", rekla je Jelena.

Što se tiče planova u novoj godini, Marko Vukotić je rekao da on ništa ne planira, jer kad pokluša da planira, sve mu se izjalovi. Romana priželjkuje novu pesmu, dok se privatno "prepušta Bogu", kako je rekla.

Sloba je najavio svadbu uskoro, kao i novu pesmu i novi spot. "Biće nešto narodno, nešto što dugo neko nije snimio", nada se Sloba.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track