NAROD PITA FARMERE Sara: Aki dobro zna sa kim se zabavlja

Rijaliti ne prestaje

NAROD PITA FARMERE Sara: Aki dobro zna sa kim se zabavlja

Stars -
Bivša učesnica pete sezone rijalitija Farma Sara Trajanović rekla je da se nada da će njen dečko, takođe bivši farmer, dobro podneti njen odlazak u Indiju zbog posla

Peta sezona rijalitija Farma nedavno je završena, a titulu pobednika ponela je rediteljka Jelena Golubović. U emisiji "Narod pita farmere" gledaoci imaju priliku da uživo postave pitanje bivšim farmerima.

U današnjoj emisiji na pitanja gledalaca odgovarale su Marijana, Sara i Džidža.

18:24 Nakon Farme Džidža se bavi samo muzikom i kako kaže neće govoriti o svom privatnom životu. Sara polaže ispite i planira put u Indiju gde bi trebalo nekoliko meseci da radi.

"Aki dobro zna s kim se zabavlja. Ja često putujem na mesec-dva. Tako da se nadam da će to dobro podneti".

Marijana nastavlja sa studiranjem, vraća e na balet i ima ponude da vodi blog, ali i neke emisije, pa će nastaviti da radi na sebi.

18:20 "Na koga si tako lukava? Tako mlada, a tako lukava. Ja imam unuku i ne bih volela da ona bude takva kao ti, da dominira, da manipuliše", pitala je jedna baka Saru.

Gledateljka je dodala i da je Jelena Golubović pobedila s razlogom, što Sara nije htela da prokomentariše jer kako je rekla "neće da govori o tome jer je jasno da je gospođa Jelenin fan".

18:13 Džidžin fan se javio i kritikovao Jelenu Golubović zbog njenog odnosa sa Divnom Karleušom.On je pitao Marijanu šta misli o vezi Borisa i Kaće, a od Sare je zatražio da kaže šta misli o Ivanu.

Marijana je rekla da misli sve najbolje o vezi Borisa i Kaće, ali nije gledala emisiju u kojoj su oni gostovali jer je bila na fakultetu "da radi na svom intelektu.

"Ivanu želim sve najlepše, ja se neću više baviti tom pričom", kratka je bila Sara u odgovoru.

17:52 Gledateljka je rekla Sari da se na Farmi ponašala kao Jelena Golubović i gore i kada je rasprava krenula, gledateljka je odbrusila bivšoj farmerki: "Ajd zaveži već jednom!".

Sara kaže da razume gospođu koja se javila jer je svako imao svog favorita, ali da nije imala nijedan argument koji bi potkrepio njenu tvrdnju da je gora od Jelene Golubović.

Na kritiku gledaoca da je Sara svašta radila na Farmi sa Akijem i Ivanom, ona je odgovorila sledeće:

"Hvala dragom Bogu da me pitaju samo za Ivana i Akija, a ne kao što pričaju za druge farmere, meni je dobro i ja sam ponosna što nisam radila takve ružne stvari. iz tog razloga ne podržavam Jelenu Golubović". izjavila je Sara.

Sara nije htela da komentariše Ivanovu izjavu da su njih dvoje razmenjivali nežnosti i dodala da ako je on to stvarno rekao da uopšte nije džentlmen.

"Ja imam svoje mišljenje o Ivanu i nikad ništa ružno za njega izjavila u medijima i tu stavljam tačku nato", kaže Sara.

"Postojali su jako lepi muškarci na Farmi. Ne bih da ponavljam gledaoci su već videli, ali ne bih navodila", rekla je Marijana i nije poklekla pred Vladinim insistiranjem da otkrije ko joj se od farmera najviše dopao.

17:43 Gledateljka je pitala Marijanu kako tako lepa i pametna može da podržava Jelenu Golubović. I ponovila je da joj je žao Marijane zbog te podrške.

"Svako ima različite impresije, Jelena Golubović je prema meni bila pravi prijatelj, pružila mi je ruku i pomogla u neoliko situacija. Čujemo se, ali se nismo videle", otkrila je Marijana.

17:38 Marijana se ni u koga na Farmi nije razočarala jer nikog nije ni poznavala. Jedino su joj smetale Mićine psovke.

"Farma je za mene jedno veliko iskustvo. Dosta sam sazrela. Farma je jedna psihološka igra, ili se igraš ili ne."

Ona je iskoristila priliku i da demantiju da je imala nešto sa Markom.

Džidžu, takođe niko nije specijalno razočarao na Farmi, ali je nakon izlaska Zorica Marković za nju bila pravo iznenađenje zbog izjava koje je davala.

Gledalac je zadovoljan što je pobednik Farme Jelena Golubović.

"Jelena golubović je kraljica i zasluženo je pobedila", rekao je on

17:32 Marijana je poželela svu sreću Jeleni i Čupi, Do je Sara samo prokomentarisala sa su se njih dvoje baš našli i dodala da Marijani ne treba Jelena Golubović da bude idol.

"Za mene je to prljava igra koju ne podržavam", rekla je Sara.

"Ona nije moj idol, niti uzor, ali ja cenim njenu borbu i cilj opravdava sredstva", branila je Marijana svoj stav.

Specijalno se u emisiju putem telefona uključio Boris Stamenković, bivši farmer, koji je pozdravio gošće i rekao da su veoma atraktivne i da večeras idu farmersku žurku.

Devojke su se baš prijatno iznenadile

17:15 "Jelena je jedan veliki borac i bila je svesna da je u rijalitiju i borila se. Narod se sa njenom borbom poistovetio i zato je ona pobedila", rekla je Marijana i dodala da te osobine Jelene Golubović zaista ceni.

"Plašila sam se da nas Jelena Golubović ne ubije. Čak sam i rekla da se bojim da će to uraditi tokom noći. Ja sam bila njena žrtva. Ustajala je rano, vikala je, pravila je skandale, lagala je optuživala nas je...", rekla je Sara.

Sara je rekla da je zvala Ivana posle Farme, ali da se nisu čuli i potvrdila da je teško biti prijatelj sa nekim ko je zaljubljen u vas.

Gledateljka je rekla Sari da joj Ivan uopšte ne treba i da je odličar par sa Akijem.

17:04 "Te priče da sam ušla na Farmu kao bivša su laž", rekla je Marijana i dodala da je ona odavno učestvovala u izboru za mis.

"U vezi sa Akijem mi je lepo, lepo nam je oboma. Mislim da je još prerano pričati o veridbi i braku. Tek sam izašla, pomirili smo se i videćemo šta će biti. Ako se desi nešto više, svakako da je to lepo", rekla je Sara o vezi sa Akijem.

Džidža je demontavola da je započela ljubavnju vezu sa Markom Vanilom.

"Mi smo stalno u kontaktu, viđamo se svaki dan, ali prijateljski". rekla je ona.

Gledateljka koja se prva javila žali što je pobedila Jelena Golubović i pohvalila je Saru zbog veze sa Akijem. Ona je uputila veliku kritiku što su kamere stalno pratile Jelenu Golubović.

Voditelj Vlada Stanojević juče je ugostio Divnu Karleušu, Katarinu Grujić, Edina Škorića, Aleksandra Marinkovića Japu i Borisa Stamenkovića.

Bivši farmer Boris Stamenković, apsolvent stomatologije i maneken, rekao je da će njegova lepša polovina Katarina Grujić patiti kada on postane ozbiljan stomatolog.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track