Najnovije vesti

JOVANA SUMNJA: Danijel mi je ukrao vibrator!
Foto: Aleksandar Jovanović Cile

Otkriva detalje

JOVANA SUMNJA: Danijel mi je ukrao vibrator!

Stars
00:00h
Mislim da mi je Danijel ukrao vibrator, ali ne mogu da tvrdim, jer neću da me tuži zbog onoga u šta sumnjam, rekla je manekenka

Tajne iz bračnog života Jovane i Danijela Alibabića ne prestaju da iznenađuju javnost, a poslednja informacija do koje smo došli jeste da manekenka sumnja da je Crnogorac ukrao njen vibrator.

Naime, Jovana je svoju spravu za samozadovoljavanje navodno ponela u Crnu Goru u pevačevu rodnu kuću, a kada je videla da je nema u ormanu, pretpostavila je da je Danijel uzeo i tada je prvi put posumnjala da je homoseksualac.

"Kada se udala za Danijela, Jovana je svoj vibrator ponela u Crnu Goru i sve vreme ga je držala u svom ormanu. Jedino su njih dvoje znali gde se nalazi. Kada je Danijel jednog dana otišao na put, ona je shvatila da vibratora nema i odmah se zapitala gde je. U tom trenutku je pozvala Danijela, koji joj je, po njenim rečima, rekao: "Ne sekiraj se, sigurno je tu negde". Međutim, ona nije mogla da ga nađe. Svojim najbližim prijateljima Jovana se poverila i rekla da sumnja da je Alibabić homosekualac jer joj je veoma čudno to što se desilo", izjavio je izvor blizak manekenki."Mislim da mi je Danijel ukrao vibrator, ali ne mogu da tvrdim, jer neću da me tuži zbog onoga u šta sumnjam. Ne želim da prljav veš iznosim u javnost", izjavila je manekenka.

Podsećanja radi, vest o razvodu Danijela i Jovane Alibabić odjeknula je u četvrtak, kada se pisalo da ne mogu više zajedno i da su po drugi put izgubili bebu. Istog dana oglasila se manekenka, koja je kao razloge rastanka navela fizičko maltretiranje, ali i podatak da je pevač homoseksualac. Na ove Jovanine tvrdnje Danijel nije davao komentare, već je samo poručio da će se naći na sudu.

"Shvatila sam da sam od samog početka naše veze, i ubrzo braka, bila samo marketinški trik i paravan. Tačno je ono što se govorilo, da je homoseksualac. Danijel me je hvatao za vrat i pretio mi", izjavila je tada Jovana, koja je rekla da nije bila trudna drugi put.

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...
track