TAJNA VEZA: Miki Đuričić i Zuzi Zu u šemi

Digao ruke od Džidže

TAJNA VEZA: Miki Đuričić i Zuzi Zu u šemi

Stars -
Miki Đuričić i Zumreta Midžić kriju emotivno druženje koje su započeli nakon izlaska sa najpoznatijeg imanja

Tokom rijalitija “Farma 5”, dogodilo se nekoliko ljubavnih veza, a emotivni status su do sada krili Miki Đuričić i Zumreta Midžić, koji su započeli emotivno druženje nakon izlaska sa najpoznatijeg imanja.

Naime, kako kaže izvor blizak pčelaru iz Kupinova, on je shvatio da osim prijateljstva ništa više ne može da očekuje od Aleksandre Stojković Džidže, u koju se zaljubio na prvi pogled, pa je u realnom svetu sa bivšom članicom “Lokica” započeo druženje, koje je preraslo u nešto više od ispijanja kafe.

"Miki se baš zaljubio u Džidžu, ali je znao da od te priče nema ništa. Kada je izašao iz “Farme”, čuo se sa Zuzi Zu par puta, pričali su o rijalitiju i farmerima koji su u tom momentu još uvek bili na imanju, a onda su se dogovorili da se vide kada ona dođe iz Sarajeva. Iako ona tvrdi suprotno, ona je u Srbiju došla samo zbog Mikija, a on je poželeo da joj bude što lepše, pa je odveo na jedan salaš u Vojvodini. Tu su večerali, pričali, a onda su otišli u sobu sa džakuzijem, gde su bili sami. Mislim da je tu sve počelo. Oni kriju da su u šemi, ali su ih svi već provalili. Zuzi Zu je sada više u Srbiji nego što je u Sarajevu, a Miki više i ne spominje Džidžu", rekao je izvor blizak Đuričiću.

Ni Zumreta ni Miki nisu imali komentar na ova saznanja.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track