Pogledajte kako je Danijel reagovao na pitanje o Jovani!
Foto: Printscreen

Kao da se ne tiče njega

Pogledajte kako je Danijel reagovao na pitanje o Jovani!

Stars -
Iako ga Jovana optužuje da je tukao, izgladnjivao i možda joj preneo smrtonosni virus side Danijel ne samo da ne uzvraća istom merom nego na pitanja novinara crnogorske televizije o svađi odgovara nehajno, gotovo veselo

Medijski i privatni sukob između Danijela i Jovane Alibabić besni već danima, ali pevača kao da niko nije obavestio o tome.

Iako ga Jovana optužuje da je tukao, izgladnjivao i možda joj preneo smrtonosni virus side Danijel ne samo da ne uzvraća istom merom nego na pitanja novinara crnogorske televizije o svađi odgovara nehajno, gotovo veselo.

"Jako mi je žao i neprijatno zbog cele nacije što je morala da čita sve to što je izlazilo besumučno, zapravo to što je moja bivša supruga izjavljivala. U svakom slučaju ne bih posvećivao vreme i pažnju, zbog toga što mi ne priliči da govorim loše o njoj, jer smatram, kad bih iznosio neke stvari, da bih "pljunuo" na sebe, a to jednostavno ne želim, tako da će meni ostati samo lepe stvari u sjećanju", kazao je Danijel Alibabić gostujući u Jutarnjem programu na jednoj Crnogorskoj televiziji.

Pogledajte njegovu reakciju na molbu novinara da komentariše optužbe od kojih bi se svima digla kosa na glavi.

http://www.youtube.com/watch?v=9D2YkcDfQ78

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track