Simonidu Kinezi zaposlili kao prevodioca
Foto: Marina Lopičić

Primetili je na imanju

Simonidu Kinezi zaposlili kao prevodioca

Stars -
Aćevićeva se nikada u potpunosti nije posvetila profesiji za koju se školovala, već muzici, sve dok nije dobila ponudu da bude prevodilac

Simonida Aćević, bivšu farmerku koja je završila studije kineskog jezika, angažovala je jedna kompanija iz Kine, koja želi da otvori predstavništvo u Beogradu, da joj bude prevodilac.

Simonida se nikada u potpunosti nije posvetila profesiji za koju se školovala, već muzici, sve dok nije dobila ponudu preko svojih prijatelja da bude prevodilac. Oni su je predložili Kinezima, jer znaju da je studirala kineski jezik i da je trenutno bez posla.

"Nedavno su je pozvali i organizovali sastanak, na kome su se dogovorili da je angažuju kao prevodioca. U pitanju je jedna kineska firma koja želi da svoje poslovanje proširi u našoj zemlji. Naravno, Simonida se neće odreći muzike i javnog života, ali neće odbiti ni ovu firmu, jer je u pitanju veoma dobra ponuda", priča nam izvor blizak farmerki.

"Ne bih mnogo da pričam o tome! Nisam još potpisala ugovor i ne bih da pričam kako ne bih izbaksuzirala, ali ću vam samo reći da je tačno sve što ste čuli", bila je kratka internet zvezda.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track