Saša, važi li i za tebe: Kazniću svakog ko u Grand dođe u džemperu i farmerkama!
Foto: Dado Djilas

Uveo nova pravila

Saša, važi li i za tebe: Kazniću svakog ko u Grand dođe u džemperu i farmerkama!

Stars -
Direktor produkcije javno upozorio pevače da će ih poslati kući ako nisu adekvatno obučeni

Direktor uveo nova pravila.Saša Popović je u emisiji „Narod pita“ upozorio sve pevače „Granda“ da ne želi više da ih vidi u ležernoj garderobi. On im je zabranio da se na sceni pojavljuju u farmerkama i džemperima. Ups... Zar nije on baš tako obučen više puta bio pred kamerama u emisijama „Zvezde Granda“ i „Narod pita“. Izgleda je zaboravio na svoj sivi džemper sa ogromnim Tomom iz crtaća „Tom i Džeri“, koji mu se neko vreme šepurio preko stomaka i grudi.

A možda ga je iznosio i rešio da ga ne menja nekim lepšim i boljim, pa je kazne počeo da primenjuje počevši od sebe. Očito je zaboravio da je i Brena pre tri nedelje u „Grand paradi“ promovisala novu pesmu u farmerkama. Da li će sada i nju kazniti ili joj je progledao kroz prste, ne znamo, ali ćemo ubrzo videti pridržava li se i gazdarica novih pravila. Popović se sigurno više neće tako ležerno oblačiti jer on prvi treba pevačima da da dobar primer. Saša je najavio oštre kazne, a prva u nizu biće izbacivanje iz emisije svakog ko ne bude poštovao dres-kod. Neće biti pošteđene ni najveće zvezde, jer u „Grandu“ nema povlašćenih.- Upozoravam pevače da je ovo velika scena i ozbiljna emisija, koju gleda nekoliko miliona ljudi, a vidim da neki dolaze u džemperu i farmerkama u kojima su pre toga sedeli u kafiću. Ako još jednom dođete tako obučeni, izbaciću vas napolje! To je nepoštovanje ove velike scene, publike i mene kao vašeg direktora! Hteo sam već neke da izbacim, ali nisam želeo javno da ih brukam - zapretio je Saša.Pozvali smo Popovića da nam pojasni svoju odluku.- Iz poštovanja prema višemilionskom auditorijumu i velikoj sceni, koje se ne bi postideli ni inostrani televizijski centri, nedopustivo je da se pevači u emisijama pojavljuju u džemperima i farmerkama u kojima su se odmarali na trosedu u dnevnoj sobi. Time pokazuju nekulturu odevanja u javnom životu i nepoštovanje publike - rekao nam je Popović.O svom stajlingu nije pričao.

Pre samo tri nedelje Brena se pojavila u Grand paradi u farmerkama
Pre samo tri nedelje Brena se pojavila u Grand paradi u farmerkama

ReagovanjaŠaban Šaulić: To ne važi za meneTo ne važi za mene. Sale je direktor, vodi tu emisiju i može da se pojavi i u pidžami, ali klinci ne mogu da dolaze onako kako idu u bioskop ili negde drugde. Radiša Trajković Đani: Mnogi su ko sa uliceU pravu je, dosta njih dolazi ko sa ulice. Ne verujem da će se Saša ponovo pojavljivati u džemperima i farmericama. Kako direktor, tako i ja.Darko Lazić: Moramo biti svečaniTreba svečanije da izgledamo. Svakako mora da se povede računa i da se ova kritika ozbiljno shvati.Zlata Petrović: Saša određuje pravilaSvaki domaćin određuje pravila u svojoj kući. Mi žene pokušavamo da budemo što elegantnije i izazovnije i malo nosimo farmerke. Ako ih obučemo, one odgovaraju nekoj lepoj košulji ili bluzi.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track