Emina Jahović: Predviđam pol bebe

Mala šala

Emina Jahović: Predviđam pol bebe

Stars -
Pevačica i članica žirija šoua X Factor Emina Jahović našalila se sa Ognjenom Amidžić na temu pogađanja pola deteta dok je još u stomaku

Pevačica i članica žirija šoua X Factor Emina Jahović našalila se sa Ognjenom Amidžićem na temu pogađanja pola deteta dok je još u stomaku.

Ognjen je u šali nabacio Emini da je malo čudno što su u njenoj grupi takmičenja X Factor samo mladići, a ona mu je odgovorila da je to verovatno zato što već ima dva dečaka u kući.

"I ti si dobio sina. Sećaš se da sam ti rekla. Pogodila sam kojeg će pola biti beba. Mogu da vračam", prokomentarisala je uz osmeh Emina.

S obzirom da je nekoliko puta u emisiji X Factor zaplakala, Ognjena je zanimalo da li su suze bile prave.

"Moguće je odglumiti suze, ali ja to nisam uradila. U nekim situacijama neko te toliko dotakne da suze same krenu", rekla je pevačica u emisiji "Amidži šou" i priznala da joj je Kiki omiljeni član žirija.

"On ponekad tako nešto odvali da umirem od smeha. I Željko i Kristina su super, ali svi smo mi drugačiji i to je dobar koncept. Između Željka i Kristine uvek ima nekog peckanja. Oni se bore za različite stvari", rekla je Emina.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track