Mitrovićeva ćerka režira spot Teodori Baković!
Foto: Fejsbuk

Saradnja

Mitrovićeva ćerka režira spot Teodori Baković!

Stars -
Naslednica čuvene Pink imperije koja je zavrsila studije u Londonu, napravila je dogovor sa svojom prijateljicom, mladom pop zvezdom Teodorom Baković da ekranizuje novi singl "Između nas"

Sandra Mitrović, ćerka vlasnika Pinka Željka Mitrovića i pevačice Hani Mitrović, po prvi put će režirati jedan spot u Srbiji.

Kako saznajemo, naslednica čuvene Pink imperije koja je zavrsila studije u Londonu, napravila je dogovor sa svojom prijateljicom, mladom pop zvezdom Teodorom Baković da ekranizuje novi singl "Između nas", koji je pevačica objavila nedavno.

Sandra, koja za sada ima radnog iskustva na filmu "Novembarski čovek" sa Pirs Brosnanom, napraviće filmsku priču i u Teodorinom spotu za koji je odvojen budžet od 20.000 evra.

"Drago mi je da Sandra, sa kojom se inače družim od detinjstva radi na ovom projektu. Veoma je talentovana i njene ideje su me oduševile. Ona će zajedno sa čuvenim Aleksandrom Kerekesom - Kekijem iz Vizual infinitija osmisliti pravu filmsku priču smeštenu u sadašnjost i budućnost. Biće angažovan veoma veliki broj statista i kostima. Snimamo krajem januara, a negde sredinom februara premijerno ćemo emitovati na spot Pinku", rekla je Teodora.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track