KOMPLIKACIJE: Ivana Selakov sa dečkom zarobljena na aerodromu

Na putu za Singapur

KOMPLIKACIJE: Ivana Selakov sa dečkom zarobljena na aerodromu

Stars -
Spremivši kofere, zaputili su se prema beogradskom aerodromu odakle su poleteli za Abu Dabi. Međutim, pre samog sletanja na aerodrom, nastali su problemi

Pevačica Ivana Selakov i njen dečko Predrag Mirković obožavaju da odmaraju u Aziji i kada god imaju priliku, otputuju na neku egzotičnu destinaciju kako bi napunili baterije. Ovih dana, odlučili su se za Singapur.

Spremivši kofere, zaputili su se prema beogradskom aerodromu odakle su poleteli za Abu Dabi. Međutim, pre samog sletanja na aerodrom, nastali su problemi.

"Zbog kašnjenja aviona, morali smo da kružimo iznad aerodroma jer je avion izgubio dozvolu za sletanje. Kako je kruženje trajalo jako dugo, nestali smo bez goriva i krenuli smo do Omana gde smo čekali oko tri sata. Kad smo napokon sleteli u Abu Dabi, ponovno smo bili u problemu jer smo propustili jedini let za Singapur. Trenutno smo na aerodromu gde smo proveli više od 24 časa. Nakon toga (nadam se) polećemo, presedamo i konačno letimo u Singapur", rekla je umorna Ivana.

Pevačica dodaje i da pokušava da ne misli o svemu i da razmišlja samo o onome što je čeka kada konačno slete, a to je – pravi odmor.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja