Dejan Milićević: Selma i ja se volimo kao brat i sestra

Oštro

Dejan Milićević: Selma i ja se volimo kao brat i sestra

Stars -
Režiser i fotograf Dejan Milićević, zrevoltiran pogrdnim komentarima javnih ličnosti na račun pevačice Selme Bajrami, oglasio se na Fejbuku

Režiser i fotograf Dejan Milićević oglasio se povodom uvreda pojedinih javnih ličnosti na račun Selme Bajrami, bosanske pevačice.

Izrevoltiran pogrdnim komentarima javnih ličnosti na račun pevačice Selme Bajrami, naš najpoznatiji fotograf i režiser oglasio se na svom Fejsbuk profilu.

Prenosimo vam kompletnu objavu.

"Drage se*atorke fekalović, više puta sam se obraćao sa molbom da svoju fekalnu formu obavljate direktno u ve-ce šolju, a ne kroz prstiće, pa u tastaturu. Zašto vam je potrebno da loše, zlobno, komentarišete nekoga ko je jedan od najlepših glasova u Evropi, žena, majka, ostvarena sa bogatom karijerom, ultra hitovima koji se generacijama već pevaju... Čemu potreba da se ona, zajedno sa mnom, osuđuje, pripisuje joj se forsiranje erotike, a kada to rade Madona i Ledi Gaga onda je to ok. Našli ste da naš rad osuđujete i govorite kako ima mnogo fotošopa... Pa evo, dragi moji, ozlojađeni mozgovi i uskražene za čovečnost duše... Evo sa i bez... Svu vašu jed i očaj ispustite sada slobodno, neka se preliva po nama. Otporni smo na to. Zelena je, gadna i smrdi. Ali je vaša... Idemo dalje i bićemo još mnogo bolji. Najviše zaboli kada krenete da trujete na nacionalnoj osnovi po našem prijateljstvu, a ne shvatate da se mi poštujemo i volimo kao brat i sestra. Za nas su samo dobri i loši ljudi, a vas razumem jer ste moja i njena konkurencija, kojoj nije jasno zbog čega smo nerazdvojni godinama. Imajte malo vere u sebe pa će vas neko i voleti i odagnati tu sakupljenu zlobu i zavist."

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track