POHVALILA GA: Zdravka Čolića rasplakala učiteljica
Foto: Kurir štampano

Uključila se u radio emisiju

POHVALILA GA: Zdravka Čolića rasplakala učiteljica

Stars -
Jako sam ponosna na tebe.Tvoji roditelji i ja želeli smo samo jedno. Da ispuniš naša obećanja da dobiješ gitaru, da počneš da sviraš i da te gurnemo u muziku, rekla je učiteljica, što je Zdravka dirnulo do suza

Zdravko Čolić gostovao je u jednoj hrvatskoj radio emisiji gde je promovisao svoj novi CD "Vatra i barut" i pričao sa slušaocima. U emisiji su mu se kao neočekivani gosti pridružili prijatelji Nikša Bratoš, Kemal Monteno, Dražen Žerič Žera. Gošća je bila i bosanska kantautorka Maja Sar, čiju pesmu Čola peva na albumu.

"Danas sam bila na druženju s predsednikom Josipovićem, ali sad se tek tresem i imam tremu", rekla je Maja Sar u emisiji kada se upoznala sa Zdravkom Čolićem.

U emisiju se uključio i producent Nikša Bratoš koji je radio album “Vatra i barut”.

"Od svih ljudi koje poznajem, Čola je najveći džentlmen", rekao je Nikša Bratoš.

Priliku da se druže sa Čolom nisu propustili ni Antonija Šola i Arsen Dedić koji su se uključili u emisiju Dalibora Petka telefonski. Ipak najveće iznenađenje bilo je kad se Zdravku javila učiteljica iz Sarajeva, Fatima Delić, kod koje je učio scenski pokret.

"Jako sam ponosna na tebe.Tvoji roditelji i ja želeli smo samo jedno. Da ispuniš naša obećanja da dobiješ gitaru, da počneš da sviraš i da te gurnemo u muziku", rekla je učiteljica, što je Zdravka dirnulo do suza.

http://www.youtube.com/watch?v=vOFqn-ar094

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja