SUZANA JOVANOVIĆ: Saša Popović je bio sa 1.000 žena!
Foto: Nemanja Mandic

Hvali supruga na sva usta

SUZANA JOVANOVIĆ: Saša Popović je bio sa 1.000 žena!

Stars -
Pevačica tvrdi da je Saša Popović, direktor „Granda“, pre braka imao mnogo devojaka i da ga je ona smirila

Zasitio se ludovanja.

Suzana Jovanović pohvalila se da je njen suprug Saša Popović u mladosti bio opasan švaler.

Ona ni sama ne zna tačan broj devojaka s kojima je bio u ljubavnim aferama, ali je uverena da je bio istinski zavodnik.

Savet sinu

- Moj Sale je spavao sa 1.000 žena. To sam rekla i u „Magazinu In“. On se u mlađim danima iživeo i svega nagledao, a sad uživa u braku. Devojkama se najviše sviđao jer je bio lep, mlad i uspešan u svom poslu, baš kao i danas - otkriva Suzana i dodaje da svaki muškarac pre braka treba dobro da se izluduje:

- I svog sina učim i stalno mu govorim da treba da izlazi i da se provodi dok je mlad da ne bi u braku bio neveran. Jednostavno, treba da uživaš dok možeš i dok ti se nudi prilika za tako nešto.

Suzana tvrdi da njen suprug izgleda bolje nego ikad i da joj imponuje kad mu koleginice dele komplimente.- Sale se mnogo promenio i prolepšao. Tačno je da sad izgleda bolje nego kad je bio momčić. To ne kažem samo ja nego većina. Znate i sami - priča Suzana i dodaje da njihov brak savršeno funkcioniše:

Odrekla se karijere

- Nas dvoje zaista imamo lep odnos. Nikad ga nisam sputavala, niti sam bila džangrizava, uvek sam tu da mu pomognem i dam maksimalnu podršku za sve. Odrekla sam se svoje karijere i porodice zbog njega jer nisam želela ništa da im fali.

Ne postoji stvar za koju se nismo dogovorili u roku od pola minuta. Nikad nam nije dosadno, čak i kad nemamo o čemu da pričamo, dovoljno je da se pogledima razumemo i uživamo u njima.

Kad je direktor „Grand produkcije“ pred Novu godinu pao i slomio rebra, Suzana je proživljavala pakao. Ona je uvek bila pored njega i trudila se da mu ništa ne zafali.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track