JOKSIMOVIĆ PRED KONCERT U TURSKOJ: Emina je sakrila Mustafu od mene!

Nema tremu

JOKSIMOVIĆ PRED KONCERT U TURSKOJ: Emina je sakrila Mustafu od mene!

Stars -
Željko je najavio svoj koncert u Istanbulu rekavši da nema veliku tremu, ali da bi želeo da upozna Mustafu Sandala pošto ga je Emina prethodni put "sakrila"

Emina Jahović i Željko Joksimović sprijateljili su se tokom šoua X Factor i Željko je rešio da napravi koncert u Istanbulu.

"On je veoma dobar čovek i mnogo dobar muzičar", rekla je Emina za svog kolegu Željka i dodala: "Mnogo ljudi sluša njegovu muziku i još od prvog puta kada je nastupio na Evroviziji, svi ga slušaju i ima mnogobrojne fanove. Apsolutno može da napravi koncert u Turskoj", smatra Emina.

Željko je rekao da ima tremu od publike u Turskoj. "Imam po prvi put organizacionu tremu, ali ne pred publikom. Ipak je to drugačija publika i sa te strane imam tremu", kaže Željko.

On se pohvalio da mu je Emina bila vodič preko telefona kada su njegova supruga Jovana i on bili u Istanbulu za njegov rođendan. "Nažalost, nisam stigao da upoznam Mustafu Sandala, Emina ga je sakrila", požalio se Željko ekipi Ekskluziva.

Emina je rekla da joj smetaju priče iz njene prošlosti koje su ponovo aktivirane. "Ja sam se udala sa 17 godina, razvela sa 18, i sve to sam radila samo iz ljubavi i ni zbog čega drugog, sve je to gnusna laž, ništa nije bilo iz koristi", pomalo ljutito odgovara Emina.

Pevačica ima krupne planove za budućnost. "Album izlazi za nepunih mesec dana, tempiramo u isto vreme kad bi i parfem trebalo da izađe", kaže Emina.Željko u Tursku ide sa Jovanom. Emina je prokomentarisala izgled Željkove trudne supruge. "Jovana je po meni najlepša žena u Srbiji. Takav osmeh, neverovatna je ...", smatra Emina.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track