MOŽE IM SE: Hrvati i Bosanci zaposeli Srbiju za Dan zaljubljenih!

Slave Valentinovo usred naše zemlje

MOŽE IM SE: Hrvati i Bosanci zaposeli Srbiju za Dan zaljubljenih!

Stars -
Za Dan zaljubljenih u Beogradu nastupaju Josipa Lisac, Doris Dragović, Gabi Novak i Hari Varešanović, a u Subotici će pevati Nina Badrić

Žali bože Svetog Trifuna!Na Dan zaljubljenih u najvećim dvoranama i klubovima u Beogradu će pevati Hrvati i Bosanci! Pevači koji slave katolički praznik Svetog Valentina zabavljaće srpsku publiku u Srbiji, gde se inače proslavlja pravoslavni praznik Sveti Trifun.Najveću halu u srpskoj prestonici Kombank arenu zaposela je Doris Dragović, koja će pevati u najminimalnijem mogućem kapacitetu dvorane, u kojoj će i pored smanjenog broja mesta, sudeći po izuzetno lošoj prodaji karata, ipak duvati promaja. U Velikoj dvorani Sava centra tradicionalno će nastupiti Josipa Lisac, koja nema problem kao njena zemljakinja da okupi ljude koji vole da slušaju njene pesme i cene njen umetnički izraz. Njihov kolega iz Bosne i Hercegovine, Hari Varešanović, poput Josipe, lako će napuniti jedan od većih i poznatijih beogradskih klubova - „Kasinu“. Noć uoči Svetog Valentina, 13. februara, u Domu omladine srpskoj publici će se predstaviti i hrvatski izvođači Gabi Novak i njen sin Matija. Hrvatska pop zvezda Nina Badrić za Valentinovo će pevati u Hali sportova u Subotici.A da li će Svetog Trifuna ijedan srpski pevač obeležiti u Zagrebu ili u nekom drugom gradu Hrvatske?!

Kod kuće... Skaj Vikler
Kod kuće... Skaj Vikler

IzuzetakBED KOPI U HALI SPORTOVAJedna od retkih srpskih grupa koja je usled gostovanja brojnih muzičara iz Hrvatske pronašla prostor za svoj nastup jeste Bed kopi, koji će obradovati svoju publiku u beogradskoj Hali sportova.TezgaŽELJKO ZABAVLJA TURKE U ISTANBULUŽeljko Joksimović će na Dan zaljubljenih održati koncert u Istanbulu, dok će Goca Tržan tradicionalno na ovaj dan pevati u Sarajevu.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track