NEMIRI URADILI SVOJE: Milica Pavlović otkazala nastup u Tuzli
Foto: Dragan Kadić

Uplašila se za svoju bezbednost

NEMIRI URADILI SVOJE: Milica Pavlović otkazala nastup u Tuzli

Stars -
Iako su nekoliko meseci čekali na njen nastup, zbog nemira koji vladaju u Bosni Milica Pavlović je morala da otkaže druženje sa publikom u Tuzli

Atraktivna pevačica Milica Pavlović ume da napravi pravi lom na svojim nastupima, pa je tako zadovoljni njenim angažmanom vlasnici klubova redovno zovu da se vrati na mesto zločina.

U poznatom klubu u Tuzli Milica je u prethodnoj sezoni nastupila čak četiri puta i uvek je pravi haos jer zbog ogromnog interesovanja za njen nastup veliki broj ljudi uopšte ne može da uđe u klub.

Međutim, iako je trebalo da dobro prodrma svoju publiku u pomenutom gradu ovog petka, do toga nije došlo zbog nereda i protesta koji su tamo u punom jeku.

"Publika već nekoliko meseci čeka njen nastup jer je stvarno svakog puta atmosfera fenomenalna kada gostuje Milica. Međutim, zbog nereda i protesta koji trenutno vladaju u Bosni, posebno u Tuzli, Milica je iz sigurnosnih razloga ipak morala da otkaže nastup i odloži druženje sa publikom za neki drugi put", navodi izvor.

Međutim, nastup koji je za subotu zakazan u Posušju će biti održan jer tamo nije tako alarmantna situacija. Tragom ovih informacija smo kontaktirali Milicu koja nam je potvrdila da je nastup u Tuzli otkazan zbog nemira.

"Tačno je da je zbog nemira moj nastup u Tuzli otkazan i pomeren za drugi datum. Mi smo već stigli u Posušje raznim zaobilaznicama i moj bend i ja jedva čekamo da krenemo sa svirkom", rekla je Milica.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track