KOD TAŠTE: Stanija odvela Filipa kod mame!

Ponovo zajedno

KOD TAŠTE: Stanija odvela Filipa kod mame!

Stars -
Stanija je nedavno odvela Filipa kod svoje mame u Rumu, gde su proveli neko vreme, a tom posetom su hteli da izglade zategnute odnose koje su imali posle njihovog prethodnog raskida, ispričao je izvor blizak ovom paru

Stanija Dobrojević i Filip Panajotović, iako ne žele javno da priznaju da su u ljubavnoj vezi, ne mogu da se sakriju od očiju javnosti, jer su konstantno zajedno na javnim mestima. Tako su njih dvoje nedavno bili u Rumi, gde je starleta odvela manekena kod svoje mame.

"Stanija i Filip su odlučili da ne komentarišu javno svoju vezu, ali ih to ne sprečava da uživaju zajedno u svakom trenutku. Iako pokušavaju da izbegnu medijske natpise, to im ne polazi za rukom. Stanija je nedavno odvela Filipa kod svoje mame u Rumu, gde su proveli neko vreme, a tom posetom su hteli da izglade zategnute odnose koje su imali posle njihovog prethodnog raskida", ispričao je izvor blizak ovom paru.

Pored toga što ne žele da priznaju da su se pomirili, Stanija i Filip redovno na društvene mreže stavljaju fotografije kojima nagoveštavaju da su zajedno.

http://www.youtube.com/watch?v=VSZQYsfP7Fw

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track