STIŽE BEBA: Mare i Ksenija čekaju prvo dete!

Srećni roditelji

STIŽE BEBA: Mare i Ksenija čekaju prvo dete!

Stars -
Saša Milošević Mare i njegova supruga Ksenija, inače ćerka našeg čuvenog klariniste Bokija Miloševića, u braku su već skoro godinu dana, a uskoro će svoju porodicu uvećati za još jednog člana

Saša Milošević Mare i njegova supruga Ksenija, inače violinistkinja i pevačica, čekaju prvu zajedničku bebu. Ksenija je već nekoliko meseci u blagoslovenom stanju, ali još uvek ne znaju hoće li svoju porodicu proširiti dečakom ili devojčicom.Saša Milošević Mare i njegova supruga Ksenija, inače ćerka našeg čuvenog klariniste Bokija Miloševića, u braku su već skoro godinu dana, a uskoro će svoju porodicu uvećati za još jednog člana. Buduća mama nije želela da širi radosne vesti, a da će uskoro uploviti u roditeljske vode saznalo se kada joj je pozlilo na jednom nastupu.

"Presrećan sam što ću od Ksenije dobiti prvo unuče, budući da ćerka Tijana ima već dva anđela. To je jedna od najlepših vesti koju sam čuo u životu i sada ostaje samo da čekamo dolazak bebe. Ne mogu da vam opišem radost što sam svoju decu izveo na pravi put", rekao je Boki Milošević.

Inače, dok će ovo Kseniji biti prvo dete, Mare iz svog prethodnog braka već ima dva sina, 13-godišnjeg Ognjena i 9-godišnjeg Luku.

Boki Milošević (Foto: Zorana Jevtić)
Boki Milošević (Foto: Zorana Jevtić)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track