OGNJEN: Baš si mi sladak, KIKI: Manijače!

Šala

OGNJEN: Baš si mi sladak, KIKI: Manijače!

Stars -
Voditelj Ognjen Amidžić našalio se sa svojim gostom Kikijem Lesandrićem povodom Dana zaljubljenih

Voditelj Ognjen Amidžić je nakon što se u studiju pojavio mladić u kostimu Kupidona i "ljubavnim" strelama pogodio njega i Kikija Lesendrića rekao muzičaru da je baš sladak, na šta mu je Kiki odgovorio: Manijače!

Šala u emisiji "Amidži šou" u skladu je sa prestojećim Danom zaljubljenih koji se obeležava 14. februara.

Ognjen je razgovarao sa učesnicama takmičenja "X Factor" Ilmom Karahmet, Tamarom Milanović, Aleksandrom Brković i Aleksandrom Sekulić u emisiji "Amidži šou". U emisiji je gostovao i mentor devojaka Kiki Lesendrić koji je i jedan od članova žirija ovog takmičenja.

Aleksandra Brković ima favorita, ali neće da otkrije, Ilma Karahmet je rekla da su joj svi dragi, a Aleksandra Sekulić navija za sebe da se opet vrati, ali ako se to ne desi favoriti su joj Daniel Kajmakoski i Tamara Milanović. Tamarin favorit je Daniel Kajmakoski.

Aleksandri Sekulić je sreću poželeo i video čestitku uputio Marko Vrabac iz Zemun Polja koji je postao hit na internetu zbog načina na koji je izgovorio reč SVEEE.

Ilma je otkrila da je otac otkrio njen talenat kada je imala samo 4 godine.

"Otac se pripremao za nastup, a ja sam ga terala da ja probam da pevam, i otpevala "Zvezda tera meseca", on je menjao intonaciju, aja am to pratila i rekla mu da se to ne peva tako. On je bio zbunjen kako tolišno dete tako razume muziku.. S vremenom sa naravno napredovala i takmičila se", ispričala je Ilma.

Devojke, osim Ilme, dobro su upoznate sa pemama svog mentora Kikija Lesendrića.

"Ja pre "X Factora" nisam čula za Kikija Lesendrića, ali sad baš slušam njegove pesme da vidim ko je on bio ranije, a ko je sada", rekla je Ilma o svom mentoru.

Tamara Milanović će Dan zaljubljenih provesti sa dečkom, Aleksandra Sekulić u venčanici, ali kao model, ne na svom venčanju, a Aleksandra Brković ide na žurku.

"Za mene 14. februar još nema neko značenje, možda kad porastem", rekla je Ilma na pitanje šta će raditi na Dan zaljubljenih.

Kiki nije otkrio Ognjenu koja učesnica mu je miljenica, kao ni favorita takmičenja.

"Toliko su dobra deca, i stvarno su mi postali tako dragi", rekao je Kiki.

Aleksandra Brković je došla iz Čačka i sada ima bend sa kojim peva rok, muziku koju i inače sluša.

"Promenio mi se život, stalno sam u Beogradu, i sve ide brzo, ali već sam se navikla", rekla je Brkovićeva i dodala da planira da završi fakultet i da napiše neku pesmu.

Ilma Karahmet se požalila da sada izostaje iz škole zbog takmičenja, ali da će sve to kasnije da nadoknadi jer je obrazovanje jako bitno. Dodala je i da bi volela da završi muzičku školu. Uz šou došla je i popularnost koja joj za sada ne smeta.

"Slušam sve vrste muzike, sli ne pevam sve", dodala je Ilma.

Aleksandra Sekulić je otkrila da ima još dva ispita do kraja fakulteta, da radi u jednom kafiću, glumi u pozorišnoj predtavi i još mnogo toga.

"Rastrzana sam na mnogo strana, ali sam uz "X Factor" shvatila da je televizija moja ljubav i volela bih da radim nešto u vezi sa medijima", rekla je Sekulićeva.

Ognjen je zamolio Tamaru Milanović da nešto otpeva i osvrćući se na njen prethodne nastupe koji su mnoge rasplakali pitao je da li će i večeras tako biti.

"Ja kad pevam ili nekog rasplačem ili uspavam", kazala je Tamara i dodala da će pevati bržu pesmu.

"Kad sam bila mala stalno su me ljudi pitali zašto tako tužno gledam, a meni su samo tako kapci spušteni", objasnila je Tamara.

"Ja sam ginekolog amater jer mi je supruga ginekolog pa mogu da porađam preko telefona", našalio se Kiki u emisiji.

Ognjen Amidžić se našalio sa Kikijem Lesandrić i rekao je da može da mu ponudi jedan "napućino", a sve to zbog internet šale da se Kiki Lesendrić stalno pući u emisiji.

"Kiki, ti si ustvari, preteča starleta!", dodao je Ognjen.

"Bog je dao svakome ono što zaslužuje", rekao Kiki na Ognjenovu opasku da su sve devojke u njegovoj grupi.

"Ja imam najlepši instrument na svetu, a to je glas", rekla je Ilma kada je Ognjen pitao da li svira instrument.

Kikijeve štićenice finalistkinje Ilma Karahmet, Tamara Milanović i Aleksandra Brković još uvek učestvuju u trci za pobednika "X Factora", dok je Aleksandra Sekulić napustila ovaj šou.

Finalisti se polako oporavljaju posle epidemije gripa koja je odložila šesti lajv takmičenja i pripremaju se za emisiju uživo koja će regularno biti na programu u utorak.

http://www.youtube.com/watch?v=QOzsg3CEq8w

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track