Severina: Kao mala sam mesečarila, vraćali su me sa ulice!
Foto: Marina Lopičić

Životna škola

Severina: Kao mala sam mesečarila, vraćali su me sa ulice!

Stars -
Hrvatska pevačica Severina Vučković otkrila je da je posle svega što joj se dešavalo u životu, pokušava da napravi zid i bude opreznija

Hrvatska pevačica Severina Vučković otkrila je da posle svega što joj se dogodilo u životu skoro da je i zaboravila kada je nekome otvorila dušu.

"Posle svega što mi se dešavalo u životu, priznajem, pokušavam da napravim jedan zid. Dosta sam suza prolila zbog svoje naivnosti i iskrenosti. Nešto malo i naučila da moram biti opreznija, pa ako hoćete i drskija", rekla je Severina i dodala da svoje detinjstvo smatra srećnim.

"Iz ove perspektive mogla bih reći da je sve bilo savršeno i bajno. Da ne kvarim iluziju. Inače, rođena sam u radničkoj porodici, reklo bi se pre ispod prosečnoj, nego nekoj prosečnoj. Tata je bio izuzetno lep čovek, a mama je bila nosilac optimizma. Razišli su se dok sam ja bila mala, na mami je bilo sve. Nas je bilo tri. Ona je bila ta koja je vukla sve. I verovatno sam ja od nje nasledila tu upornost, ali nikada nisam bila zahtevna. Imala sam dve majice da obučem nedeljno. Jednu bih nosila, drugu bih prala i sušila na radijatoru. Ali, meni su te stvari bile normalne, ja sam takav život smatrala normalnim", priznala je pevačica.

Severina važi za jednu od najseksipilnijih pevačica na ovim prostorima, ali priznaje da nije opterećena time.

"Ja nisam bila najlepša u razredu, ali sam znala da imam neki fluid, ono iznutra instiktivno da mogu znati kome se sviđam i koga ću vrtiti oko malog prsta", rekla je pevačica.

Ona otkirva da je kao mala mesečarila.

"Kao mala imala sam nemirne snove, čak sam i mesečarila. Znali su me vraćati sa ulice. Zaista sam u snu šetala. Dešavalo se da odem van, ali tata je kasno dolazio kući, našao bi me ispred stana i vraćao u krevet. Zbog toga su uvek bila otvorena vrata moje sobe. Od tada nemam potrebu skrivanja. Možda zbog takvog vaspitanja i načina života meni se sve lepo i ružno dešavalo u životu".

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track